ΓεΣΥ - Όλη η πολιτική ηγεσία να εγγραφείΑυξάνονται μέρα με την ημέρα τα θετικά μηνύματα αλλά και η πρόοδος που επιτυγχάνεται στην τελική υλοποίηση του ΓεΣΥ.

Εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών και παιδιών έσπευσαν να αγκαλιάσουν το ΓεΣΥ αλλά και αθρόα είναι η ανταπόκριση των γιατρών που εγγράφονται σε αυτό.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάζουμε ότι ο ΟΑΥ θα υποβάλλει νέα πρόταση ενώπιον των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων ενώ φαίνεται ότι ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων, αντιμετωπίζει θετικά το ενδεχόμενο επιστροφής του στον διάλογο με τον ΟΑΥ.

Ως Συμμαχία Πολιτών πιστεύουμε ότι μέσα από το διάλογο και τις εποικοδομητικές προτάσεις μπορεί να επέλθει συμφωνία.

Καλούμε για άλλη μια φορά τους παιδίατρους και τους ειδικούς γιατρούς, τώρα που άνοιξε ο δικός τους κατάλογος, να αναλογιστούν το κοινό καλό και τα πλεονεκτήματα που θα παρέχει για όλους το ΓεΣΥ και να εγγραφούν σε αυτό.

Τέλος, καλούμε όλη την πολιτική ηγεσία να στηρίξει και να δώσει το παράδειγμα είτε με το να εγγραφούν όλοι οι πολιτικοί στο πελατολόγιο των γιατρών στο ΓεΣυ είτε ως γιατροί να εγγραφούν οι ίδιοι στο ΓεΣΥ. Όσοι υπερψήφισαν τα νομοσχέδια του ΓεΣΥ να τιμήσουν τη ψήφο τους στην πράξη. Αλλιώς αντιστρατεύονται την υγεία των πολιτών.

#ΓεΣΥ #πολιτικήηγεσία #ΟΑΥ #ΠαγκύπριοςΣύνδεσμοςΙδιωτικώνΝοσηλευτηρίων

Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2019 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης