Εκφοβισμός γιατρών από ασφαλιστικές εταιρείεςΓεΣΥ

Συνεχίζεται ο εκφοβισμός των γιατρών από αυτούς που θέλουν να διαφυλάξουν τα μεγάλα οικονομικά τους κέρδη εις βάρος της υγείας των πολιτών. Αυτή τη φορά οι καταγγελίες αφορούν στις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες.

Πρόκειται για απαράδεκτες και παράνομες πρακτικές οι οποίες πρέπει να καταγγελθούν και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Τόσο οι γιατροί όσο και οι πολίτες πρέπει να αντιληφθούν ότι αυτή τη στιγμή συντελείται μια τεράστια κοινωνική μεταρρύθμιση που φέρνει σε αντιπαράθεση από τη μια το κοινό καλό και από την άλλη τα οικονομικά συμφέροντα μιας ομάδας επιχειρηματιών και γιατρών.Για πρώτη ίσως φορά στην Κύπρο το κοινό καλό μπαίνει πάνω από τα οικονομικά συμφέροντα.

Για αυτό το λόγο, όλοι πρέπει να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το ΓεΣΥ. Να στηρίξουμε τους γιατρούς αυτούς που αψηφούν τις απειλές και εντάσσονται πλέον μαζικά στο ΓεΣΥ. Καλούμε τους πολίτες να εγγραφούν στους γιατρούς και παιδιάτρους του ΓεΣΥ.

Τέλος, η Συμμαχία Πολιτών καταδικάζει τις ενέργειες εκφοβισμού και καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τους αρχηγούς των κομμάτων, να αποδυθούν το ρόλο του Ιούδα και να στηρίξουν το ΓΕΣΥ χωρίς άλλες παλινδρομήσεις.

#ασφαλιστικέςεταιρείες #ΓεΣΥ #ΠΙΣ #Κύπριοιπολίτες

2 views0 comments