Ένταξη Κύπρου στην Ε.ΕΚύπρου Ε.Ε

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την πλήρη ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στις 26 Μάιου του 2019, οι Ευρωπαίοι πολίτες θα κληθούν να εκλέξουν τους βουλευτές του Ευρωκοινοβουλίου που θα αποφασίζουν για την Ευρώπη στην οποία επιθυμούμε να ζήσουμε τα επόμενα χρόνια.

Το όραμά μας ως συνεργασία Συμμαχία-Οικολόγοι είναι να κτίσουμε μια Ευρώπη ελεύθερη, οικολογική, δημοκρατική, βιώσιμη και ενωμένη. Μια Ευρώπη στην οποία τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο νόμος και η ισότητα θα εφαρμόζονται για όλους.

Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή, να αντισταθούμε στο μίσος και τον ρατσισμό και να αγωνιστούμε για την κοινωνική δικαιοσύνη. Ήρθε η στιγμή για αλλαγή στην Ευρώπη, για να εκπληρωθούν τα όνειρα των πολιτών.

Θέλουμε να σταματήσουμε την όποιας μορφής βία ενάντια στις γυναίκες, στους ηλικιωμένους και στα παιδιά και να απαλειφθεί κάθε είδους ενδοοικογενειακή βία.

Το όραμα μας είναι για μια Ευρώπη που υποστηρίζει την ανάπτυξη της πράσινης οικονομίας, η οποία θα οδηγήσει σε νέες αξιόλογες θέσεις εργασίας.

Αγωνιζόμαστε να πετύχουμε μια Ευρωπαϊκή λύση στο Κυπριακό. Δίκαιη λύση η οποία θα διασφαλίζει όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα κι δημοκρατικές ελευθερίες, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις για όλους τους νόμιμους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια ελεύθερη πατρίδα χωρίς εποίκους, ξένους στρατούς, εγγυήσεις και επεμβατικά δικαιώματα.

Καλούμε όλους τους Ευρωπαίους πολίτες στις 26 Μαΐου να χρησιμοποιήσουν το δικαίωμα ψήφου τους.

Οι Ευρωπαϊκές εκλογές του 2019 θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στις επόμενες γενιές.

Η πρόοδος ή η διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξαρτάται από την επιλογή των πολιτών, από τη δική μας επιλογή.

Το χρωστάμε στα παιδιά μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

#ΕυρωπαϊκήΈνωση #πλήρηένταξη #ΥποψήφιοιΕυρωβουλευτές

3 views0 comments