ΓεΣΥ - Εγγραφή ασθενών σε προσωπικό γιατρόΓεΣΥ

Η εφαρμογή του ΓεΣΥ βρίσκεται πλέον στο τελευταίο σκαλοπάτι. Το τραίνο ξεκίνησε εδώ και δυο χρόνια περίπου και πλησιάζει στον σταθμό του. Όλοι αυτοί που προσπάθησαν να το υποσκάψουν απέτυχαν.

Σήμερα η απόφαση είναι στο χέρι των πολιτών. Σήμερα αρχίζει η εγγραφή των ασθενών οι οποίοι καλούνται να επιλέξουν τον προσωπικό τους γιατρό. Είναι θετικό, παρά τα προβλήματα που δημιούργησε, το γεγονός ότι από τη μαζική συμμετοχή των πολιτών έπεσε η ιστοσελίδα του ΟΑΥ. Οι πολίτες οφείλουν και πρέπει σήμερα να ρωτήσουν τον δικό τους γιατρό αν έχει εγγραφεί στο ΓεΣΥ.

Αν δεν έχει εγγραφεί στο ΓεΣΥ δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές και καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν το ΓεΣΥ, να στηρίξουν και να επιλέξουν από τις εκατοντάδες των γιατρών που έχουν εγγραφεί στο ΓεΣΥ εκείνον που μπορεί να τους εξυπηρετήσει καλύτερα.

Το ΓεΣΥ έχει σχεδιαστεί για τους απλούς πολίτες, για τους ασθενείς. Έχει σχεδιαστεί στη φιλοσοφία της κοινωνικής αλληλεγγύης και είναι υποχρέωση όλων μας να το στηρίξουμε. Για μια τελευταία φορά κάνουμε έκκληση στην ηγεσία του ΠΙΣ να εγκαταλείψει την αδιάλλακτη στάση της και να συνταχθεί και αυτή μαζί με τους εκατοντάδες γιατρούς που έχουν ήδη εγγραφεί στο ΓεΣΥ έτσι ώστε να είναι πλήρες του ΓεΣΥ και να μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των κυπρίων πολιτών και ασθενών.

#ΓεΣΥ #Εγγραφήασθενών #προσωπικόςγιατρός #ασθενείς #OAY

45 views0 comments