ΓεΣΥ - Δηλώσεις Προέδρου ΠΟΣΠΦΓεΣΥ ΠΟΣΠΦ

Η Συμμαχία Πολιτών συμφωνεί και προσυπογράφει τα όσα ανέφερε χθες ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΦ κ. Μάριος Κουλούμας.

Αυτή τη στιγμή, όσοι δεν ανεχόμαστε πλέον την ταλαιπωρία των ασθενών από το υφιστάμενο σύστημα υγείας, όσοι δεν στηρίζουμε τα οικονομικά συμφέροντα μερικών επιχειρηματιών εις βάρος της υγείας των πολιτών, οφείλουμε να συστρατευτούμε και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την υλοποίηση του ΓεΣΥ.

Ήδη έχει εγγραφεί ικανοποιητικός αριθμός προσωπικών και άλλων γιατρών αλλά και φαρμακοποιοί, κλινικά εργαστήρια, μεγάλα διαγνωστικά κέντρα και ιδιωτικές κλινικές.

Για αυτό και καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν όσους στηρίζουν το ΓεΣΥ. Με αυτό τον τρόπο θα εξαναγκάσουν όλους τους υπόλοιπους να ενταχθούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

ΓεΣΥ σημαίνει ασφάλιση για όλους, υγεία για όλους. Όσοι προσπαθούν να πολεμήσουν το ΓεΣΥ προβάλλοντας ως αντι-ΓεΣΥ την ιδιωτική πλατφόρμα που θα στηρίζει στην ιδιωτική ασφάλιση θα πρέπει να απαντήσουν :

Οι χρόνιοι ασθενείς θα ασφαλίζονται ;

Όσοι δεν έχουν τα εισοδήματα να πληρώνουν ιδιωτική ασφάλιση θα ασφαλίζονται ;

Όσοι είναι άνω των 65 χρόνων θα ασφαλίζονται ;

Οι κλινικές τους θα τους δέχονται ή θα είναι μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα;

Η απάντηση είναι ΟΧΙ.

Για αυτό στηρίζουμε το ΓεΣΥ. Η υγεία είναι αγαθό που πρέπει να προσφέρεται σε όλους καθολικά και ισότιμα. Όσοι αισχροκερδούσαν τόσα χρόνια στις πλάτες των πολιτών προφανώς και θέλουν να συνεχίσουν να το πράττουν. Δεν θα το επιτρέψουμε.

#ΓεΣΥ #ΠΟΣΠΦ #ιδιωτικήπλατφόρμα

5 views0 comments