Ασφαλτικό εργοστάσιο στο ΣταυροβούνιΤα όσα ανέφερε χθες ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους μοναχούς της Μονής Σταυροβουνίου αναφορικά με τις παρεμβάσεις των κυρίων Αβέρωφ Νεοφύτου και Νικόλα Παπαδόπουλου στην υπόθεση κατασκευής ασφαλτικού εργοστασίου στην περιοχή του Σταυροβουνίου, είναι πάρα πολύ σοβαρά.

Αν ευσταθούν οι καταγγελίες του δικηγόρου τότε, οι κύριοι Νεοφύτου και Παπαδόπουλος οφείλουν να λογοδοτήσουν και να απολογηθούν στο λαό που για άλλη μια φορά οι δυο πολιτικοί αρχηγοί βάζουν τα οικονομικά συμφέροντα πάνω από την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Ως Συμμαχία Πολιτών θεωρούμε αδιανόητο το γεγονός ότι η Πολιτεία με την συγκεκριμένη απόφαση πιθανής αδειοδότησης δεν έλαβε σοβαρά την υποχρέωσή της για να διασφαλίσει την υγεία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Καλούμε τον Προέδρο της Δημοκρατίας όπως αναλάβει πρωτοβουλία και έστω και την υστάτη να επανεξεταστεί η αδειοδότηση μιας τέτοιας ανάπτυξης στην περιοχή Σταυροβουνίου, καλώντας όλα τα αρμόδια Τμήματα που έδωσαν θετικές απόψεις να απαντήσουν κατά πόσον έδωσαν τις θετικές τους απόψεις, επιστημονικά ή κατόπιν πολιτικών πιέσεων.

Υπογραμμίζουμε ότι στη περιοχή Σταυροβουνίου βρίσκεται ο μεγαλύτερος υδροφορέας με στρατηγικά αποθέματα νερού και για εμάς είναι αδιανόητο να αδειοδοτούνται τέτοιες αναπτύξεις στη περιοχή.

#Ασφαλτικόεργοστάσιο #Σταυροβούνι #ΑβέρωφΝεοφύτου #ΝικόλαςΠαπαδόπουλος #Πολιτεία #υδροφορέας

Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης