Απάντηση στο ΔΗΚΟΔΗΚΟ

Το ΔΗΚΟ με το επικοινωνιακό του ψήφισμα για άλλη μια φορά έκανε πλάτες στην Κυβέρνηση.

Εμείς ζητούμε να αναλάβουν τα κόμματα που κατονομάζονται στο πόρισμα (ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ) μαζί με την Κυβέρνηση την πολιτική ευθύνη που τους αναλογεί και να οδηγηθούμε σε Προεδρικές και Βουλευτικές εκλογές

Η πολιτική λασπολογίας του ΔΗΚΟ συνεχίζεται από τον Γενικό Γραμματέα του ΔΗΚΟ. Ο κ. Άθως Αντωνιάδης χωρίς ίχνος πολιτικού ήθους το τελευταίο διάστημα με εμπάθεια και αναληθή σχόλια επιτίθεται στον κόσμο της Συμμαχίας Πολιτών.

Σήμερα ανάρτησε ότι «οι μόνοι που στήριξαν το επικοινωνιακό show Αβέρωφ για διάλυση της βουλής για τις ευθύνες του Υπ.Οικονομικών για την καταστροφή του Συνεργατισμού είναι οι Δούρειοι Ίπποι Αβέρωφ/Δησυ δηλαδή Λιλλήκας&Ελαμ. Τα δεκανίκια Αβέρωφ/Δησυ έτρεξαν να στηρίξουν Αβέρωφ &να ξεπλύνουν τον Χάρη.»

Προκαλεί γέλιο να γράφει για δούρειους ίππους του ΔΗΣΥ, ο ΓΓ του ΔΗΚΟ που το κατάντησαν το ξύλινο πόδι του κ. Αβέρωφ και της κυβέρνησης Αναστασιάδη! Υπάρχει κανείς που δεν γνωρίζει ότι ο κ. Παπαδόπουλος ακολουθεί και στηρίζει πιστά τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και τον Πρόεδρο Αναστασιάδη σε όλα τα νεοφιλελεύθερα νομοσχέδια για μερικά ανταλλάγματα;

Όσο για τον Συνεργατισμό η Συμμαχία Πολιτών και το κίνημα Οικολόγοι Συνεργασία Πολιτών κατέθεσαν όχι ένα επικοινωνιακό ψήφισμα που καμία αξία και αντίκρισμα δεν έχει αλλά σχέδιο απόφασης που θα εξανάγκαζε την Κυβέρνηση να τοποθετηθεί.

Ουσιαστικά το ΔΗΚΟ για άλλη μια φορά έκανε πλάτες στην Κυβέρνηση μαζί φυσικά με το ΑΚΕΛ και την ΕΔΕΚ.

Εμείς ξεκάθαρα επαναλαμβάνουμε ότι θέλουμε να αναλάβουν τα κόμματα που κατονομάζονται στο πόρισμα ως υπεύθυνα για την κατάρρευση του Συνεργατισμού (ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ) μαζί με την Κυβέρνηση την πολιτική ευθύνη που τους αναλογεί και να οδηγηθούμε σε Προεδρικές και Βουλευτικές εκλογές.

Πόσο δύσκολο είναι να το κατανοήσει αυτό ο κ. Αντωνιάδης;

Και επειδή ο κ. Αντωνιάδης δεν φαίνεται να γνωρίζει τα πολιτικά τεκταινόμενα, τον πληροφορούμε ότι μόνο ο κ. Σιζόπουλος δήλωσε πλήρη συμφωνία με τα όσα είπε ο κ. Αβέρωφ.

Γιατί δεν αναφέρεται και στη ΕΔΕΚ ο κ. Αντωνιάδης;

#ΔΗΚΟ #Δούρειοςίππος #ΆθωςΑντωνιάδης

5 views0 comments