Συνεργατισμός - ΜΕΔ Πολιτικών – Όλη η αλήθεια στο φωςΣυνεργατισμός ΜΕΔ Πολιτικών

Με προβληματισμό και αγανάκτηση πληροφορούμαστε τις μεθοδεύσεις του παλαιοκομματικού συστήματος να μπλοκάρει τις προσπάθειες που γίνονται για να αποδοθούν ευθύνες σε όσους με στοιχεία έτυχαν ευνοϊκής μεταχείρισης στα δάνεια τους ή και ψήφισαν στην Βουλή νομοθεσίες που αφορούσαν τα ΜΕΔ ενώ ήταν άμεσα επηρεαζόμενοι.

Τόσο η απροθυμία επεξεργασίας της λίστας Γιωρκάτζη από την Επιτροπή Οικονομικών όσο και η άρνηση της Κυβέρνησης και των κομμάτων που φέρουν ευθύνες για τη κατάρρευση του Συνεργατισμού να τις αναλάβουν μαρτυρούν την συστηματική προσπάθεια κάποιων να κρύβουν την αλήθεια από τον Κυπριακό λαό.

Το απορριφθέν κοινό σχέδιο απόφασης που κατέθεσε η Συμμαχία Πολιτών και το Κίνημα Οικολόγων στην Ολομέλεια της Παρασκευής αποτελούσε την μοναδική-ουσιαστική διέξοδο για να τεθούν όλοι προ των ευθυνών τους.

Η επιστολή Γιώργου Λιλλήκα και Γιώργου Περδίκη προς τον Πρόεδρο της Βουλής για να συζητηθεί επιτέλους στην Βουλή και να δοθεί στην δημοσιότητα η λίστα των ΜΕΔ των Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων αποτελεί την μοναδική ειλικρινή προσπάθεια για διαφάνεια και για να βγουν όλα στο φως.

Δεν θα σταματήσουμε να υψώνουμε την φωνή μας έναντι εκείνων που εμπεριστατωμένα οδήγησαν τον λαό μας και την Οικονομία μας στα βράχια.

#Συνεργατισμός #ΜΕΔΠολιτικών #ΕπιτροπήΟικονομικών #λίσταΓιωρκάτζη #ΠρόεδροςΒουλής #κοινήεπιστολή

4 views0 comments