Συνέντευξη ΠτΔ στο ΚΥΠΕΣυνεργατισμός ΠτΔ

Το αισθάνεται μόνο όταν αφορά στην προστασία του Υπουργού του αλλά το αποβάλλει όταν αφορά στο καταπελτικό πόρισμα για τον Συνεργατισμό που κατονομάζει ως υπαίτιους τον ίδιο τον Πρόεδρο και τον Υπουργό Οικονομικών.

Το περί δικαίου αίσθημα του εξαφανίζεται μπροστά στην ανικανότητα της Κυβέρνησης του να διασώσει τον Συνεργατισμό αλλά και στην ιδεοληψία της Κυβέρνησης του να ξεπουλήσει οτιδήποτε κρατικό.

Το περί δικαίου αίσθημα του κ. Αναστασιάδη δεν λειτουργεί όταν αφορά στην περιουσία του φορολογούμενου πολίτη που χρεώθηκε εκατομμύρια ευρώ όταν η Κυβέρνηση Αναστασιάδη με ψεύδη και λαϊκισμούς δήλωνε ότι ο Συνεργατισμός ανθεί.

Δυστυχώς η Κυβέρνηση Αναστασιάδη δεν φημίζεται για τα περί δικαίου αισθήματα της αλλά για τα περί δικών της βολεμάτων.

Ως Συμμαχία Πολιτών δεν θα πάψουμε να ζητούμε παραίτηση του κ. Χάρη Γεωργιάδη, να απαιτούμε ανάληψη πολιτικών ευθυνών από το κόμματα ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ τα οποία χρησιμοποιούσαν τα τοπικά Συνεργατικά Πιστωτικά Ιδρύματα σαν να ήταν τα κομματικά τους μικρομάγαζα και να απαιτούμε όπως αναζητηθούν και αποδοθούν ποινικές ευθύνες για διασπάθιση δημοσίου χρήματος και κακοδιαχείριση προς εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων.

#ΠόρισμαΣυνεργατισμού #ΔηλώσειςΠτΔ #ΝίκοςΑναστασιάδης #ΣυνεργατικάΠιστωτικάΙδρύματα #διασπάθισηδημοσίουχρήματος

8 views0 comments