Η ΕΔΕΚ του Σιζόπουλου σε πλήρη ταύτιση με τον Αβέρωφ για τον ΣυνεργατισμόΤα επιχειρήματα που προέβαλε η ΕΔΕΚ του Μαρίνου Σιζόπουλου για να δικαιολογήσει την ψήφο της στην Βουλή στις 8/7/2018 για ξεπούλημα του Συνεργατισμού και την έγκριση επιπλέον εγγυήσεων 2,6 δις από το Κράτος (δηλαδή τους πολίτες) σε μια ιδιωτική τράπεζα, την Ελληνική, είναι τα ίδια ακριβώς με αυτά που χρησιμοποιεί ο Αβέρωφ Νεοφύτου για να δικαιολογήσει την θέση του ίδιου, του κόμματος του και της κυβέρνησης για τον Συνεργατισμό.

Αντί να απολογηθούν στον λαό για την συμπόρευση τους με τον Αβέρωφ Νεοφύτου και την Ακροδεξιά για το κλείσιμο του Συνεργατισμού έχουν και το θράσος να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για αυτά που οι ίδιοι ψήφισαν και ενέκριναν.

Αβέρωφ, Σιζόπουλος, Νικόλας Παπαδόπουλος και ΕΛΑΜ σε πλήρη σύζευξη θέσεων αλλά και επιχειρημάτων. Με την ψήφο τους έκλεισαν τον Συνεργατισμό.

Η αντίληψη και το αισθητήριο του λαού μας είναι πολύ πιο ψηλό από αυτό που νομίζουν μερικοί. Έχουν την εντύπωση πως με πολιτικά τεχνάσματα προεκλογικά θα τον εξαπατήσουν. Γελιούνται.

#Συνεργατισμός #ΕΔΕΚ #ΑβέρωφΝεοφύτου #Σιζο #ΜαρίνοςΣιζόπουλος #ΝικόλαςΠαπαδόπουλος #ΕΛΑΜ #ΔΗΚΟ #ΔΗΣΥ

Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης