Συνεργατισμός - Κάλεσμα για μαζική εκδήλωση διαμαρτυρίαςΣυνεργατισμός

Η σημερινή εκδήλωση για τον Συνεργατισμό πρέπει να είναι μαζική. Πρέπει να είναι μαζική για να αποδείξουμε επιτέλους ως λαός ότι αντιδρούμε στο καλοκουρδισμένο σύστημα του παλαιοκομματικού συστήματος που για δεκαετίες συνεργάζεται στη διαφθορά, στη διαπλοκή και στη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.

Και τα όσα συνέβησαν στον Συνεργατισμό τόσο πριν όσο και μετά το 2013 αποτελούν μνημείο του διεφθαρμένου συστήματος που χρησιμοποίησε τα χρήματα και τις περιουσίες των πολιτών για να εξυπηρετήσει τα δικά του μικροπολιτικά συμφέροντα.

Και το πόρισμα της ερευνητικής επιτροπής είναι ξεκάθαρο ως προς τις ευθύνες του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Υπουργού Οικονομικών αλλά και των κομμάτων ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ – ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ.

Αλλά ουδείς εξ αυτών δεν ανέλαβε ευθύνη. Ουδείς δεν έχει την ελάχιστη συνείδηση να απολογηθεί. Τουναντίον κάποια από τα κόμματα που φέρουν την ευθύνη έσπευσαν να δηλώσουν ότι στηρίζουν την εκδήλωση αυτή!

Ως Συμμαχία Πολιτών ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι δεν ανήκουμε σε αυτά τα κόμματα που εκπροσωπούνταν στα Διοικητικά Συμβούλια του Συνεργατισμού ούτε στους πολιτικούς που εκμεταλλεύτηκαν το σύστημα και φόρτωσαν τον Συνεργατισμό με μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

#Συνεργατισμός #Εκδήλωσηδιαμαρτυρίας #ΔΗΣΥ #ΑΚΕΛ #ΔΗΚΟ #ΕΔΕΚ #ΔιοικητικάΣυμβούλια #Μηεξυπηρετούμεναδάνεια

13 views0 comments