Συνεργατισμός - Αποπροσανατολισμός από την ουσία του πορίσματοςΜε το θέατρο του παραλόγου να συνεχίζεται μετά το πόρισμα για τον Συνεργατισμό, ουδείς εκ των άμεσα εμπλεκομένων αρμοδίων δεν αναλαμβάνει εμπράκτως την ευθύνη.

Το ανεξάρτητο πόρισμα καταλογίζει συγκεκριμένες ευθύνες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Υπουργό Οικονομικών και στα κόμματα ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ.

Θα αναλάβει κανείς την ευθύνη για την κατάρρευση του Συνεργατισμού;

Θα μάθει ο Κυπριακός λαός ποια Πολιτικά Εκτεθειμένα Πρόσωπα έτυχαν ευνοϊκής μεταχείρισης με ΜΕΔ ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ;

Για πόσο ακόμα θα παίζεται αυτό το παιχνίδι στην πλάτη μια κοινωνίας που βάλλεται πανταχόθεν για να βολεύονται πίσω από θεσμούς, καρέκλες και εξουσίες λίγοι και αρεστοί;

Η Συμμαχία Πολιτών σέβεται απολύτως το πόρισμα της διερευνητικής επιτροπής και θα συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες έτσι ώστε να βγουν στην διαφάνεια όλα τα γεγονότα που οδήγησαν στην κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Αποτελεί λαϊκή απαίτηση η διαφάνεια και η κάθαρση στον πολιτικό βίο του τόπου.

Αυτά και πολλά άλλα θα απαντηθούν στην εκδήλωση της Συμμαχίας Πολιτών με τίτλο: «Το πόρισμα για τον Συνεργατισμό, η ανάληψη ευθύνης και η κρίση των θεσμών», σήμερα η ώρα 7:00 μ.μ στο Συνεδριακό Κέντρο στην αίθουσα Γιασεμί, με ομιλητές τους: Ανδρέα Αγγελίδη, Κωστή Ευσταθίου και Γιώργο Λιλλήκα.

#Συνεργατισμός #Πόρισμα #Εκδήλωση

Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης