Συνάντηση με Σύνδεσμο Προστασίας Δανειοληπτών (ΣΥ.ΠΡΟ.ΔΑΤ)Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Συνεργασίας Συμμαχία-Οικολόγοι Ανδρέας Θεμιστοκλέους

Με τη σειρά μας να ευχαριστούμε για την σημερινή συνάντηση η οποία ήταν συνέχεια πολλών προηγούμενων συναντήσεων.

Είναι σταθερή η θέση του Κινήματος Συμμαχίας Πολιτών για την ανάγκη να εξευρεθούν λύσεις τόσο προστασίας των σπιτιών, των επαγγελματικών στεγών αλλά και των επιχειρήσεων των απλών δανειοληπτών αλλά και για να βρεθούν καλύτεροι τρόποι αντιμετώπισης του γενικότερου προβλήματος με την αποφυγή πάση θυσία των εκποιήσεων ειδικά για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Η πρόταση Νόμου η οποία έχει κατατεθεί μας βρίσκει όντως σύμφωνους και πρόθεση μας είναι να την υποστηρίξουμε.

Καλούμε όλα τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα να σκεφτούν, να ακούσουν με προσοχή και να βάλλουν προτεραιότητα το δημόσιο συμφέρον αλλά και τη προστασία των απλών πολιτών.

Πρόεδρος ΣΥΠΡΟΔΑΤ κ. Κώστας Μελάς

Συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών με τα κόμματα, για να προωθήσουμε την πρόταση Νόμου των Οικολόγων για τροποποίηση του Νόμου Περί Ιδιωτικών εκποιήσεων, λόγω του ότι οι τράπεζες συνεχίζουν χωρίς δισταγμό να ξεπουλούν σε ιδιωτικές δημοπρασίες τα σπίτια όλων των δανειοληπτών, χωρίς καμία εξαίρεση, είδαμε σήμερα την Συμμαχία Πολιτών η οποία δέχτηκε και συμφώνησε με τις θέσεις μας και λάβαμε υπόσχεση ότι θα είναι θετική στην τροποποίηση του κ. Περδίκη για αυτό σας ευχαριστούμε.

#ΣΥΠΡΟΔΑΤ #Σύνδεσμοςδανειοληπτών #ΠρότασηΝόμου #Εκποιήσεις

6 views0 comments