Συνεργατισμός - Πόρισμα ΔΗΣΥ, Εκδήλωση Συμμαχίας ΠολιτώνΣυνεχίζονται οι αποκαλύψεις, οι αντιπαραθέσεις και οι αλληλοκατηγορίες για την κακοδιαχείριση και την κατάχρηση του Συνεργατισμού που οδήγησαν στο ζημιογόνο κλείσιμο του.

Και όλα αυτά μετά από την ολοκλήρωση της έρευνας και την δημοσιοποίηση του πορίσματος το οποίο καταλογίζει συγκεκριμένες ευθύνες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Υπουργό Οικονομικών και στα κόμματα ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ.

Παρόλα ταύτα όλοι αυτοί συνεχίζουν ανερυθρίαστα να πολιτεύονται ρίχνοντας το μπαλάκι της ευθύνης ο ένας στον άλλο. Ακόμα ένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας αμφισβητεί και κατακρεουργεί το πόρισμα μιας ανεξάρτητης επιτροπής.

Ο Υπουργός Οικονομικών αλαζονικά αρνείται να παραιτηθεί κι ο Πρόεδρος υπεροπτικά παρακάμπτει την λαϊκή απαίτηση για απονομή ευθύνης κι αντί να παύσει τον αρμόδιο Υπουργό τον καλύπτει μεγαλώνοντας την κρίση των θεσμών.

Ο ΔΗΣΥ ορίζει ερευνητική επιτροπή για να εκδώσει πόρισμα επί του πορίσματος της Επιτροπής!

Για ποιο λόγο ορίζονται ερευνητικές επιτροπές την Κύπρο;

Ξέρουμε να τις ερμηνεύουμε ή τις ερμηνεύουμε κατά πως μας συμφέρει;

Πως τις αξιοποιούμε ώστε να υπάρχει πραγματική ανάληψη ευθύνης και τιμωρία εκεί και όπου υπάρχουν ποινικές ευθύνες;

\

Πως μπορούμε ως Πολιτεία να διορθώσουμε αυτή την τεράστια κρίση των θεσμών;

Αυτά και πολλά άλλα θα απαντηθούν στην εκδήλωση της Συμμαχίας Πολιτών με τίτλο: «Το πόρισμα για τον Συνεργατισμό, η ανάληψη ευθύνης και η κρίση των θεσμών», τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, ώρα 7:00 μ.μ στο Συνεδριακό Κέντρο στην αίθουσα Γιασεμί.

Ομιλητές: Ανδρέας Αγγελίδης, Νομικός

Κωστής Ευσταθίου, βουλευτής Κ.Σ ΕΔΕΚ, Νομικός

Γιώργος Λιλλήκας, Πρόεδρος Συμμαχίας Πολιτών

#Πόρισμα #Ερευνητικήεπιτροπή #ΔΗΣΥ #Συνεργατισμός #Εκδήλωση

8 views0 comments