ΕΛΑΜ : Ένα δεκανίκι του συστήματοςΗ υποχρέωση όλων να υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία σε μια ημικατεχόμενη πατρίδα είναι το ελάχιστον καθήκον μας απέναντι στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Το γεγονός ότι πολιτικά πρόσωπα τα οποία μάλιστα πολιτεύονται με τρόπο που καπηλεύονται τον πατριωτισμό και την αγάπη για την Πατρίδα ως σαν να είναι οι μοναδικοί σε αυτό τον τόπο που αγωνίζονται εναντίον της κατοχής δεν δίνουν επαρκή απάντηση αν έχουν υπηρετήσει και αν όχι τους λόγους που δεν το έπραξαν, δημιουργεί εύλογες υποψίες. Πόσο μάλλον όταν αυτές οι καταγγελίες αφορούν πολιτικούς αρχηγούς.

Μετά και από αυτό το γεγονός ακόμη ένας μύθος καταρρίφθηκε. Για όσους παρακολουθούν τα όσα διαδραματίζονται στην Βουλή των αντιπροσώπων και τις συνεργασίες που δημιουργούνται θα γνωρίζουν πως ο μύθος του «αντισυστημικού» ΕΛΑΜ έχει καταρριφθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Είναι οι βουλευτές του ΕΛΑΜ που το περασμένο καλοκαίρι έβαλαν με τις ψήφους τους την ταφόπλακα του Συνεργατισμού και έδωσαν μάλιστα και το δικαίωμα στην Ελληνική Τράπεζα, μέσω των κρατικών εγγυήσεων που ψήφισαν, να απαιτεί επιπλέον χρήματα από το Κράτος, κάτι που θα κληθεί και πάλι ο φορολογούμενος να πληρώσει.

Το ΕΛΑΜ είναι ακόμη ένα δεκανίκι του συστήματος που δηλώνει ετοιμοπόλεμο μόνο όταν το κατεστημένο χρειαστεί στήριξη.

#ΕΛΑΜ #Σύστημα #ΕλληνικήΤράπεζα #Συνεργατισμός

13 views0 comments