ΓεΣΥ - Νοσηλευτές ΠΑΣΥΔΥΤα όποια προβλήματα υπάρχουν και ωθούν τους νοσηλευτές της ΠΑΣΥΔΥ σε μέτρα μπορούν με εποικοδομητικό διάλογο να τεθούν επί τάπητος και να λυθούν με πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας.

Δεν χωρά αμφιβολία πως το ΓεΣΥ αποτελεί μια τεράστια εθνική και κοινωνική μεταρρύθμιση που έρχεται να λύσει ένα πρόβλημα δεκαετιών προς όφελος της Κυπριακής κοινωνίας, των πολιτών και των ασθενών.

Θα ήταν φύση αδύνατον σε ένα τέτοιο μεγάλο εγχείρημα να μην υπάρξουν δυσκολίες, καθυστερήσεις, αναπροσαρμογές και μια σειρά από προκλήσεις.

Η ουσία και η φιλοσοφία όμως του ΓεΣΥ πρέπει να παραμένει η ίδια.

Τα όποια προβλήματα υπάρχουν και ωθούν τους νοσηλευτές της ΠΑΣΥΔΥ μπορούν με εποικοδομητικό διάλογο να τεθούν επί τάπητος και να λυθούν με πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας.

Η Συμμαχία Πολιτών, πιστή στις αρχές της, καλεί τους νοσηλευτές σε διάλογο για να αναζητηθούν οι βέλτιστες λύσεις στα αιτήματα τους.

Ταυτόχρονα, δεν μας προκαλεί εντύπωση η στάση όσων ποτέ δεν ήθελαν το ΓεΣΥ, ποτέ δεν πρότειναν μια ουσιαστική λύση για να ξεπεραστούν πρόβλημα, που οπότε προκύπτει ένα θέμα το επικαλούνται με στόχο είτε να αναβάλουν το ΓεΣΥ είτε για να επαναφέρουν ευφάνταστες ιδέες που το ακυρώνουν απλά για να εξυπηρετήσουν ιδιωτικά ή προσωπικά συμφέροντα.

#ΓεΣΥ #Νοσηλευτές #ΠΑΣΥΔΥ #Κύπριοιγιατροί #Ασθενείς

1 view0 comments