Περιοδεία στην αγορά του ΟΧΙΓιώργος Λιλλήκας

Έχουμε επιλέξει για πρώτη μας εξόρμηση, μετά τη διαμόρφωση του ψηφοδελτίου, τη Λαϊκή αγορά του ΟΧΙ και θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες αγορές τις Κύπρου γιατί πρόκειται για ένα χώρο όπου μπορείς να κάνεις ένα ειλικρινή διάλογο και να ακούσεις τα προβλήματα των παραγωγών.

Οι παραγωγοί της Κύπρου, οι γεωργοκτηνοτρόφοι είναι μια αδικημένη κατηγορία. Αδικημένοι γατί δεν έχουν την απαραίτητη στήριξη από το κράτος αλλά ακόμα και στην εποχή της συνταξιοδότησης τους ενώ τους επιβάλλει το κράτος πόσα θα συνεισφέρουν στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων και δεν μπορούν να έχουν μεγαλύτερη συνεισφορά, απολαμβάνουν στο τέλος συντάξεις των 350 ευρώ, δηλαδή συντάξεις πείνας.

Για αυτό και ήρθαμε σήμερα να συζητήσουμε με τους παραγωγούς. Παράλληλα μας δίνεται η ευκαιρία να ακούσουμε και τους ίδιους τους πολίτες που συχνάζουν στις λαϊκές αγορές, οι οποίοι ανήκουν στην κατηγορία των πολιτών που δεν έχουν την πολυτέλεια για ακριβά προϊόντα αλλά και συνάμα έχουν την ευαισθησία για στήριξη των παραγωγών και των κυπριακών προϊόντων.

Μέσα από αυτές τις εμπειρίες και με τις θέσεις που έχουμε θα επιχειρήσουμε μέσω του ευρωβουλευτή που ευελπιστώ ότι ο κυπριακός λαός θα μας τιμήσει με τη ψήφο του και θα πάει στο Ευρωκοινοβούλιο, να προτάξουμε τις θέσεις αυτές για να γίνουν πιο φιλολαϊκές οι πολιτικές της Ε.Ε.

Η Ε.Ε πρέπει να αφουγκραστεί τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών έτσι ώστε να μπορέσουν ξανά οι πολίτες να εμπιστευτούν το ευρωπαϊκό όραμα.

#περιοδεία #ΛαικήΑγορά #ΑγοράΟΧΙ

3 views0 comments