Υποψηφιότητα Μαρίας Παστελλά για Ευρωεκλογές 2019Μαρία Παστελλά

Είναι πλεονέκτημα να είσαι νέα. Έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου και τη δύναμη για να αγωνιστείς και να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου.

Φυσικά τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δεν χαρίζεται. Ιδιαίτερα σε αυτή την εποχή όπου στην Κύπρο η ανεργία ανάμεσα στους νέους είναι ψηλή, οι μισθοί που δίδονται είναι εξευτελιστικοί και η διαφθορά και η αναξιοκρατία επισκιάζουν κάθε θετική προσπάθεια.

Μπροστά σε αυτά τα εμπόδια, μπροστά στα μεγάλα ελλείμματα του εκπαιδευτικού μας συστήματος, μπροστά σε θλιβερές κοινωνικές τάσεις όπως είναι η νεανική παραβατικότητα, η έλλειψη σωφρονιστικών ιδρυμάτων για ανήλικους και η διαφθορά που επικρατεί στην δικαιοσύνη, οι νέοι πρέπει να αποτελέσουμε τη δύναμη της ανατροπής και της αλλαγής.

Αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα από ευχολόγια και έξυπνες ατάκες στα social media.

Οφείλουμε να αναλάβουμε δράση για να έχουμε λόγο και ρόλο στο παρόν και στο μέλλον που σχεδιάζεται για εμάς. Η ζωή μας ανήκει και τα όνειρα μας θέλουμε να υλοποιηθούν.

Για αυτούς τους λόγους αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο Συμμαχία-Οικολόγοι.

Ονομάζομαι Μαρία Παστελλά, γεννήθηκα στη Λεμεσό και είμαι 27 ετών. Σπούδασα νομική στο Πανεπιστήμιο Θράκης-Κομοτηνής και εργάζομαι ως δικηγόρος.

Διετέλεσα Γενική Γραμματέας της Συμμαχίας Νεών από 2016 μέχρι το 2018.

Από το 2017 έχω εκλεγεί μέλος της οργάνωσης νεολαίας του European Young Democrats που εδρεύει στις Βρυξέλλες .

Όταν σχεδιάζεται το μέλλον μας θέλω να είμαι εκεί.

#ΜαρίαΠαστελλά #Ευρωεκλογές #Υποψηφιότητα

103 views0 comments