ΓεΣΥ - Κακοπιστία ηγεσίας ΠΙΣΜετά και την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Οίκος Deloitte, με την οποία ενημερώνει ότι εκπρόσωποι των εμπλεκόμενων μερών, ήταν ενήμεροι για όλα τα στάδια της διαδικασίας του μνημονίου συναντίληψης, διαψεύδονται οι ισχυρισμοί ηγετικών στελεχών του ΠΙΣ πως δεν γνώριζαν κατηγορώντας μάλιστα και τον Υπουργό Υγείας.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά φανερώνεται η κακοπιστία της ηγεσίας του ΠΙΣ και αποδεικνύεται η έλλειψη καλής θέλησης για εξεύρεση λύσεων που θα διευκόλυναν την υλοποίηση του ΓεΣΥ.

Η συμπεριφορά της σημερινής ηγεσίας του ΠΙΣ δεν περιποιεί τιμή για τον ιατρικό κόσμο της Κύπρου και αυτό πρέπει να τους προβληματίσει γιατί αμαυρώνεται η εικόνα τους απέναντι στην κοινωνία.

Το ουσιαστικότερο όμως είναι ότι η σημερινή ηγεσία του ΠΙΣ έχει ως μοναδικό στόχο την παρακώλυση της εφαρμογής του ΓεΣΥ. Και αυτό είναι ανεπίτρεπτο.

Ως Συμμαχία Πολιτών γνωρίζουμε ότι η μεγάλη μερίδα των γιατρών της Κύπρου δεν ασπάζονται τις πρακτικές της ηγεσίας του ΠΙΣ γιατί η πλειοψηφία τους διέπεται από επαγγελματισμό, σοβαρότητα και κοινωνική ευαισθησία.

Παράλληλα, δηλώνουμε απεριόριστο σεβασμό σε όλους τους γιατρούς που παρ' όλες τις υποδείξεις της σημερινής ηγεσίας του ΠΙΣ αντιστέκονται, εγγράφονται και στηρίζουν το ΓεΣΥ.

Το ΓεΣΥ θα δικαιώσει όλους τους εμπλεκομένους στον τομέα της υγείας οι οποίοι θα έχουν ψηλά εισοδήματα από το ΓεΣΥ και σωστό επαγγελματικό περιβάλλον για να ασκούν την ιατρική αλλά και θα καταστεί σωτήριο για την υγεία των ασθενών και των πολιτών μας.

#ΠΙΣ #ΓεΣΥ #Μνημόνιοσυναντίληψης #Κύπριοιγιατροί

5 views0 comments