Η διάψευση των λασπολογιών του κ. ΣιζόπουλουΟ κύριος Σιζόπουλος υποσκάπτει το ΓεΣΥ γιατί με την εφαρμογή του ΓεΣΥ θίγονται τα οικονομικά και επαγγελματικά του συμφέροντα.

Το ότι ο κ. Σιζόπουλος υποσκάπτει το ΓεΣΥ για να εξυπηρετήσει τα οικονομικά και επαγγελματικά του συμφέροντα δεν το λέμε εμείς αλλά τα ίδια τα στελέχη του κινήματος του.

Το τέως μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΕΔΕΚ κ. Βίκτωρας Κουντούρης ανέφερε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Φιλελεύθερος στις 2/12/2018 :

"Η ΕΔΕΚ επίσης κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να έχει πολύ πιο υποστηρικτική θέση έναντι της εφαρμογής του ΓεΣΥ και όχι να προφασίζεται με διάφορα προσχήματα τρόπους για την αναβολή του, τη στιγμή μάλιστα που τον Ιούνιο του 2017 υπερψήφιζε στη Βουλή τη σχετική νομοθεσία. Αντ’ αυτού, λυπάμαι να παρατηρήσω ότι η ΕΔΕΚ δίνει την εντύπωση στην κοινή γνώμη ότι αναζητεί τρόπους για αναβολή αυτού του θεωρητικά τόσο ευεργετικού για τον απλό πολίτη έργου."

Επίσης ο Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ κ. Δημήτρης Παπαδάκης σε συνέντευξη του στον Φιλελεύθερο στις 16/12/2018 με τίτλο : "Στην ΕΔΕΚ αποφασίζει μια εξωθεσμική παρέα " ανέφερε μεταξύ άλλων ότι όταν πρέπει να υπάρξει συζήτηση για θέματα όπως το ΓεΣΥ η συζήτηση δεν γίνεται σε επίπεδο Κεντρικής Επιτροπής ή Πολιτικού Γραφείου.

Ας απαντήσει ο κ. Σιζόπουλος λοιπόν στους τέως και νυν συνεργάτες του γιατί θεωρούν πως στηρίζει την αναβολή του ΓεΣΥ, και με ποιους συζητά τα θέματα που αφορούν το ΓεΣΥ για να καθορίσει την γραμμή του κόμματος του. Πάντως η ταύτιση του με την σημερινή ηγεσίας του ΠΙΣ είναι πλήρης...

Αφού ο κ. Σιζόπουλος αρνείται να απαντήσει στα στελέχη του ίδιου του του κόμματος που έχουν τις ίδιες απορίες με αυτές που εκφράζονται δημόσια από πολλούς πλέον, ότι δηλαδή υποσκάπτει το ΓεΣΥ εμείς θα το σεβαστούμε.

Σήμερα όμως ο κ. Σιζόπουλος προέβει σε νέους ανυπόστατους και ψευδής ισχυρισμούς οι οποίοι δεν μπορούν να παραμείνουν αναπάντητοι για αυτό το λόγο εμείς θα του απαντήσουμε.

1. Το πρωί στο ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM κάλεσε τον κ. Λιλλήκα να του υποδείξει αν έστω και μια φορά εκπρόσωπος του παρακολούθησε την επιτροπή Υγείας της Βουλής.

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε τόσο από τον Πρόεδρο της επιτροπής, όσο και από την γραμματέα της επιτροπής πως ο εκπρόσωπος τύπου της Συμμαχίας Πολιτών κ. Ανδρέας Αποστόλου παρακολουθεί την Επιτροπή Υγείας της Βουλής. Με συνεχείς παρεμβάσεις και τοποθετήσεις στα ΜΜΕ και στον δημόσιο διάλογο που γίνεται.

2.Επίσης καλούμε τον κύριο Σιζόπουλο να ανακαλέσει την τοποθέτηση του με την οποία αμφισβητεί την παρουσία του κ. Λιλλήκα σε δημόσια νοσηλευτήρια γιατί για δεύτερη φορά θα τον διαψεύσουν τα ίδια τα γεγονότα και οι αποδείξεις.

3.Η πρώτη διάψευση του κ. Σιζόπουλο για τον ισχυρισμό του ότι ο ίδιος έγραψε τις θέσεις του κ. Λιλλήκα το 2013 για τα θέματα υγείας ήρθε σήμερα μέσα από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μέσου ενημέρωσης με τίτλο :

"Οι θέσεις Λιλλήκα για την υγεία το 2013, ο Σιζόπουλος και ο… Δρ. Γιώργος Σιαμούτης"

Που παραθέτει με στοιχεία και λεπτομέρειες το ποιός συνέταξε το προεκλογικό πρόγραμμα του κ.Λιλλήκα για τα θέματα υγείας.

Είναι θλιβερό και αντιεπαγγελματικό ο κ. Σιζόπουλος με ψέματα να προσπαθεί να οικειοποιηθεί την δουλειά συναδέλφων του.

Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε πως είναι σεβαστό το γεγονός πως ο κ. Σιζόπουλος προσπαθεί να υπερασπιστεί τα οικονομικά και επαγγελματικά του συμφέροντα υποσκάπτοντας το ΓεΣΥ γιατί είναι ξεκάθαρο πως τα συμφέροντα του συγκρούονται με την εφαρμογή του ΓεΣΥ.

Εμείς όμως θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους το δικαίωμα των ασθενών να έχουν ίση πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας μέσο της εφαρμογής του ΓεΣΥ.

#ΓεΣΥ #ΕΔΕΚ

163 views0 comments