Εξαγγελία υποψηφιότητας για ΕυρωεκλογέςΣας κοινοποιώ την πρόθεση μου να διεκδικήσω μια θέση, ως εκπρόσωπος της χώρας μας, στο Ευρωκοινοβούλιο κατά τις επικείμενες εκλογές του Μαΐου 2019.

Η υποψηφιότητα μου θα επικεντρωθεί, πρωτίστως, σε θέματα υγείας, εργασίας, εκπαίδευσης και αθλητισμού, σε θέματα διαφθοράς, στους ρόλους ανδρών και γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία, τη βιώσιμη ανάπτυξη και «πράσινη» ενέργεια. Σταθερή, φυσικά, είναι η προσήλωση μου στη διεκδίκηση μιας δίκαιης λύσης στο Κυπριακό πρόβλημα, δια μέσου της Ε.Ε. Στόχος μου να βρεθούν τρόποι, επιτέλους, η συμμετοχή μας στην Ε.Ε. να μεταφραστεί σε χειροπιαστά οφέλη της καθημερινότητας, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής του κάθε Κύπριου πολίτη.

Επιπλέον, πρόθεση μου είναι να δώσω επιλογή στους πολίτες που ζητούν αλλαγή των πολιτικών εκπροσώπων τους και όσους απαιτούν μια νέα πολιτική κουλτούρα. Υποστηρίζω μια πιο ανθρωποκεντρική προσέγγιση, με τη συμμετοχή των πολιτών στη δράση των εκπροσώπων τους, αξιοποιώντας το δημόσιο διάλογο.

Αδιαπραγμάτευτοι προσωπικοί όροι στην πολιτική μου διαδρομή θα συνεχίσουν να είναι ο σεβασμός προς όλους, η διαφάνεια και η εντιμότητα, καθώς και η καλή υπηρεσία προς την Κύπρο μας.

Σας καλώ να μοιραστούμε το όραμα, αλλά και το ταξίδι.

Αντρέας Θ. Θεμιστοκλέους

Αντιπρόεδρος Κινήματος «Συμμαχία Πολιτών»

#Υποβολήυποψηφιοτήτων #Ευρωεκλογές #ΕυρωπαϊκήΈνωση #ΣυμμαχίαΠολιτών

9 views0 comments