Το Κυπριακό να ξεφύγει από τους αυτοσχεδιασμούςΣε μια περίοδο όπου οι συνομιλίες για το Κυπριακό βρίσκονται σε παύση, το Κυπριακό εξακολουθεί να αποτελεί την εύκολη λεία των πολιτικών δυνάμεων για άγονες αντιπαραθέσεις με μοναδικό σκοπό τον κομματικό πατριωτισμό.

Ως Συμμαχία Πολιτών επιμένουμε στα πλαίσια του Εθνικού Συμβουλίου να ξεκινήσει ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος που θα καταλήξει στην διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής αντιμετώπισης των τουρκικών προκλήσεων αλλά κυρίως μιας εθνικής στρατηγικής για επίλυση του Κυπριακού.

Πιστεύουμε ότι με την σύσταση μιας ομάδας εμπειρογνωμόνων οι οποίοι θα μελετήσουν όλες τις επιλογές και όλα τα μοντέλα λύσης θα είμαστε σε θέση να επαναξιολογήσουμε την μέχρι σήμερα πορεία μας και επαναχαράξουμε τις πολιτικές μας.

Οφείλουν να αντιληφθούν ο ΠτΔ και τα υπόλοιπα κόμματα ότι η εθνική μας υπόθεση απαιτεί σύμπνοια, συνεργασία και συλλογική προσπάθεια.

Πρέπει επιτέλους, το Κυπριακό να ξεφύγει από τους αυτοσχεδιασμούς και τις ιδεοληψίες και να στηριχτεί σε σοβαρές και εμπεριστατωμένες μελέτες.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Κυπριακό

Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης