ΓεΣΥ - Κατάλογοι ΟΑΥΗ σημερινή επίσημη ανακοίνωση του ΟΑΥ ότι πάρα πολλοί γιατροί από την πρώτη μέρα εγγράφηκαν στους καταλόγους του ΓεΣΥ, επιβεβαιώνει το μεγάλο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι Κύπριοι γιατροί για να ενημερωθούν και να ενταχθούν στο ΓεΣΥ.

Το ΓεΣΥ εξασφαλίζει υψηλά εισοδήματα για τους γιατρούς που θα ενταχθούν αλλά και ένα επαγγελματικό πλαίσιο εργασίας.

Τα στοιχεία του Organization for Economic Corporation and Development καταδεικνύουν ότι οι γιατροί του ΓεΣΥ Κύπρου θα είναι από τους υψηλότερα αμειβόμενους γιατρούς παγκοσμίως.

Καλούμε όλους τους γιατρούς να ενημερωθούν προσωπικά από τον ΟΑΥ για όλες τις πρόνοιες του ΓεΣΥ.

Να κλείσουν τα αυτιά σου στις επικοινωνιακές μεθοδεύσεις όσων από την αρχή ήθελα να αναβάλλουν το ΓεΣΥ και να αποφασίσουν οι ίδιοι προσωπικά εάν θα ενταχθούν ή όχι στο Σχέδιο.

Το ΓεΣΥ έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται.

Θα πρέπει να αντιληφθούν όλες οι πλευρές ότι εάν υπάρχουν οι οποιεσδήποτε επισημάνσεις ή εισηγήσεις για βελτίωση του Σχεδίου αυτές πρέπει να γίνονται μέσα από ένα δομημένο διάλογο με τον ΟΑΥ και όχι με επικοινωνιακές μεθοδεύσεις οι οποίες στόχο έχουν την αναβολή του ΓεΣΥ.

Είμαστε βέβαιοι πως ο ιατρικός κόσμος της Κύπρου θα αγκαλιάσει και θα στηρίξει αυτήν την μεγάλη, ιστορική και κοινωνική μεταρρύθμιση.

#ΓΕΣΥ #ΣυμμαχίαΠολιτών #ΟΑΥ

2 views
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης