Καλούμε όλους τους γιατρούς να ενταχθούν στο ΓεΣΥΓιώργος Λιλλήκας

Σήμερα ανοίγει επίσημα ο κατάλογος εγγραφής των γιατρών που επιθυμούν να ενταχθούν στο ΓεΣΥ. Τα μηνύματα είναι πολύ αισιόδοξα καθώς εκατοντάδες είναι οι γιατροί που εκδήλωσαν ήδη ενδιαφέρον για να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες στους κύπριους πολίτες και ασθενείς. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η μεγάλη πλειοψηφία των γιατρών μας, με επαγγελματική ευσυνειδησία αλλά και με κοινωνική ευαισθησία, συναισθανόμενοι και την αναγκαιότητα του αλλά και τα πλεονεκτήματα του τόσο για τους ιδίους όσο και για τους ασθενείς, θα ενταχθούν στο ΓεΣΥ.

Ως Συμμαχία Πολιτών καλούμε όλους τους γιατρούς να λειτουργήσουν με πνεύμα κοινωνικής αλληλεγγύης, να ενταχθούν στο ΓεΣΥ, να το ενισχύσουν και να συμβάλουν δημιουργικά και δυναμικά στην επιτυχή υλοποίηση του. Ταυτόχρονα, καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν εμπράκτως αυτούς τους γιατρούς που εντάσσονται στο ΓεΣΥ, δείχνοντας την δική τους προτίμηση, έτσι ώστε να υπάρχει αμοιβαίο όφελος.

Όπως γνωρίζετε, η Συμμαχία Πολιτών κατέθεσε Πρόταση Νόμου για την αλλαγή του Περί εγγραφής Ιατρών νόμου, ώστε το συμβούλιο να αποφασίζει με επαγγελματικά και επιστημονικά μόνο κριτήρια για το ποιος δικαιούται να ασκήσει το επάγγελμα της ιατρικής στην Κύπρο και όχι με βάση κριτήρια ιδιωτικών συμφερόντων. Θεωρούμε ότι είναι κοινωνική ευθύνη να αντιμετωπίσουμε όλοι ως ένα εθνικό στοίχημα το ΓεΣΥ, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε και στις προσδοκίες των κυπρίων πολιτών που όλα αυτά τα χρόνια ταλαιπωρούνται γιατί το κράτος δεν μπόρεσε να διαμορφώσει ένα σχέδιο υγείας που να καλύπτει όλη την κοινωνία.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΓΕΣΥ

3 views0 comments