ΓεΣΥΓεΣΥ

Η συμπεριφορά της σημερινής ηγεσίας του ΠΙΣ, είναι άκρως απογοητευτική γιατί φανερώνει ότι σκοπός τους δεν είναι η σωστή εφαρμογή ΓεΣΥ αλλά η διαφύλαξη των πλουσιοπάροχων απολαβών τους.

Σε αυτό δυστυχώς αποσκοπεί η προσπάθεια τους να εμποδίσουν την κάθοδο γιατρών εξ Ελλάδος οι οποίοι έχουν όλα τα προσόντα και τα δικαιώματα για να ασκήσουν το επάγγελμα στην Κύπρο και να πληρώσουν τα όποια κενά ενδεχομένως να υπάρξουν στην έναρξη του ΓεΣΥ.

Συγχαρητήρια για τη στάση τους αξίζουν στους πρώην Προέδρους του ΠΙΣ κ. Αντώνη Βασιλείου και Γιώργο Ποταμίτη αλλά και σε όλους τους γιατρούς οι οποίοι θέτοντας την υγεία των πολιτών υπεράνω άλλων συμφερόντων τάσσονται πλέον ανοιχτά και δυναμικά υπέρ της ένταξης στο ΓεΣΥ.

Ως Συμμαχία Πολιτών είμαστε βέβαιοι ότι η πλειοψηφία των κυπρίων γιατρών δεν θα ακολουθήσουν τη σημερινή ηγεσία του ΠΙΣ αλλά θα αντιληφθούν ότι είναι προς το συμφέρον τους αλλά και το συμφέρον της κοινωνίας η ένταξη τους στο ΓεΣΥ. Και να είναι βέβαιοι αυτοί οι γιατροί ότι πολίτες θα τους στηρίξουν εμπράκτως.

#ΓΕΣΥ #ΣυμμαχίαΠολιτών

7 views0 comments