ΓεΣΥ - Άρνηση ΠΙΣΓεΣΥ

Η απόφαση του ΠΙΣ για μη συμμετοχή των μελών στο προτεινόμενο ΓεΣΥ μας προκαλεί μεγάλη απογοήτευση.

Ο ΠΙΣ συνεχίζει να λειτουργεί διασπαστικά και να δημιουργεί αναχώματα στην υλοποίηση του ΓεΣΥ σαν να αποτελεί ο τομέας της Υγείας αποκλειστική του αρμοδιότητα, δικό του τσιφλίκι. Η προσπάθεια δε εκφοβισμού και κατατρομοκράτησης γιατρών που είναι πρόθυμοι να ενταχθούν στο ΓεΣΥ ξεφεύγει από κάθε όριο δημοκρατικής νομιμότητας.

Ως Συμμαχία Πολιτών χαιρετίζουμε την διαμόρφωση κοινού μετώπου από το Τμήμα Φορολογίας και την Ελεγκτική Υπηρεσία για να ελεγχθούν οι φορολογικές δηλώσεις των γιατρών. Αποτελεί μια πρόταση που έχουμε εδώ και καιρό καταθέσει στην οποία μάλιστα ζητούμε να γίνει αναδρομική φορολόγηση στις περιπτώσεις εκείνες που δεν υπάρχει συμφωνία εισοδημάτων και φορολογητέας ύλης.

Στηρίζουμε και επαινούμε τους γιατρούς που δηλώνουν πρόθυμοι να συμμετάσχουν στο ΓεΣΥ, καλούμε τους πολίτες να πράξουν το ίδιο. Eμείς θα σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια υλοποίησης του γενικού σχεδίου Υγείας με όλες μας τις δυνάμεις.

Πρέπει επιτέλους στο τόπο αυτό να υπάρξει ισονομία και ισοπολιτεία και να μην υπάρχει προνομιακή μεταχείριση συγκεκριμένων εργασιακών ομάδων.

Ήρθε η ώρα των ασθενών και των πολιτών.

#ΓΕΣΥ #ΣυμμαχίαΠολιτών

27 views0 comments