ΓεΣΥ - ΠΙΣΡένα Γιαβάση

Εκφράζουμε τη λύπη μας γιατί ο ΠΙΣ για δεύτερη φορά ακυρώνει προγραμματισμένη συνάντηση με την ηγεσία της Συμμαχίας Πολιτών ενώ και σε πρόσκληση που τους απευθύναμε για να συμμετάσχουν σε εκδήλωση μας για το ΓεΣΥ, αρνήθηκαν με το αιτιολογικό ότι οι ανακοινώσεις μας αντιστρατεύονται των συμφερόντων τους.

Εκφράζουμε τη λύπη μας γιατί η επιστολή του κ. Αγαθαγγέλου προς τους γιατρούς στην ουσία είναι μια προειδοποίηση προς κάθε γιατρό που θα εγγραφεί στο ΓεΣΥ, τον οποίο χαρακτηρίζει ως αποστάτη.

Εκφράζουμε τη λύπη μας γιατί το μήνυμα του κ. Αγαθαγγέλου στο viber προς τα μέλη του ΠΙΣ αποτελεί καθαρή προπαγάνδα εναντίον του ΓεΣΥ και δεν περιποιεί τιμή στον ιατρικό κόσμο.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο ΠΙΣ προσπαθεί να περιφρουρήσει τα συμφέροντα των γιατρών και της ιατρικής επιστήμης ζητώντας το τέλειο ΓεΣΥ. Όμως το τέλειο είναι ο εχθρός του καλού. Για αυτό και ως Συμμαχία Πολιτών τους καλούμε να συναισθανθούν το κοινό καλό και να ενταχθούν στο ΓεΣΥ.

Τέλος, εκφράζουμε την ικανοποίηση μας γιατί ήδη πολλοί γιατροί και ιδιωτικές κλινικές εξέφρασαν την πρόθεση τους να ενταχθούν στο ΓεΣΥ και είμαστε βέβαιοι ότι όταν ξεκινήσει η εφαρμογή του, οι πλείστοι γιατροί θα προτιμήσουν τελικά να ενταχθούν.

#ΓΕΣΥ #ΣυμμαχίαΠολιτών

7 views0 comments