ΓεΣΥΓΕΣΥ

Την ώρα που ξεκίνησε η αυτονόμηση των δημόσιων νοσηλευτηρίων, την ώρα που επίκειται η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΠΙΣ, κάποια κόμματα εμμέσως πλην σαφώς προσπαθούν να τορπιλίσουν την προσπάθεια για υλοποίηση του εθνικού στόχου, του ΓεΣΥ. Είτε μέσω ανακοινώσεων που παραπλανούν τον κόσμο ότι είναι προϋπόθεση της νομοθεσίας η αυτονόμηση πριν την έναρξη του ΓεΣΥ, είτε μέσω δημόσιων ανακοινώσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρωτοκλασάτων στελεχών τους με τις οποίες μηδενίζουν το ΓεΣΥ. Και πρόκειται για τα ίδια κόμματα που ποτέ δεν στήριξαν το ΓεΣΥ αλλά αναγκάστηκαν να το υπερψηφίσουν φοβούμενα τη λαϊκή κατακραυγή και την απώλεια ψήφων.

Ως Συμμαχία Πολιτών δεν θα ανεχτούμε άλλο κάποιες κομματικές ηγεσίες να συνεχίσουν να υποσκάπτουν το ΓεΣΥ, για να εξυπηρετήσουν τα μεγάλα ιδιωτικά οικονομικά συμφέροντα.Ταυτόχρονα καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν εμπράκτως όσους στηρίζουν το ΓεΣΥ.

Μόνο οι πολίτες μπορούν να διασφαλίσουν την επιτυχία του ΓεΣΥ με το να στείλουν το μήνυμα πως θα επισκέπτονται μόνο όσους γιατρούς και ιδιωτικά νοσηλευτήρια θα βρεθούν εντός του ΓεΣΥ.

#ΣυμμαχίαΠολιτών

6 views0 comments