Κυπριακό: Ζημιογόνες οι δημόσιες αντιπαραθέσειςΤις τελευταίες ημέρες έχει κορυφωθεί η δημόσια συζήτηση που αφορά στον προσανατολισμό των συμμαχιών που θα πρέπει να ακολουθήσει η Κυπριακή Δημοκρατία. Αποτέλεσμα των όσων δημoσίως, λανθασμένα, συζητούνται είναι και τα όσα διαδραματίστηκαν τα τελευταία 24ωρα.

Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι ένα ανεξάρτητο κράτος το οποίο έχει το δικαίωμα να αποφασίζει και να χαράζει συμμαχίες με βάση την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της. Και σε αυτή την διαδικασία δεν χωρούν ούτε ιδεοληψίες, ούτε λογικές που μπορεί να ωθούνται από μικροκομματικά συμφέροντα.

Η Συμμαχία Πολιτών και ο Πρόεδρος της κ. Γιώργος Λιλλήκας θεωρούν πως η δημόσια αυτή συζήτηση ζημιώνει την εθνική μας υπόθεση. Οι στιγμές είναι κρίσιμες ενόψει τόσο των εξελίξεων που αναμένονται στο Κυπριακό με την άφιξη της κα. Λουτ όσο και των εξελίξεων στα ενεργειακά.

Ως εκ τούτου δεν πρόκειται να μπούμε στην οποία δημόσια συζήτηση ή αντιπαράθεση.

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών κ. Γιώργος Λιλλήκας θα ζητήσει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη για να μεταφερθούν οι απόψεις μας. Αυτό μας επιβάλει η κρισιμότητα και η σοβαρότητα των στιγμών. Είναι πολύ σοβαρό, ευαίσθητο και σύνθετο ζήτημα για να το αντιμετωπίζουμε με δογματισμούς και συνθήματα μικροκομματικής αντίληψης.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Κυπριακό

Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2019 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης