Προϋπολογισμός Υπουργείου Υγείας- ΓεΣΥΓΕΣΥ

Σίγουρα υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα τα οποία είναι εύκολα να εντοπίσουμε. Είναι προβλήματα διαχρονικά και χαίρομαι που όλοι πλέον αντιλαμβανόμαστε ότι μόνο με τη σωστή εφαρμογή του ΓεΣΥ θα οδηγήσουμε τον τόπο μας προς την επίλυση των προβλημάτων και προς ένα σύγχρονο σχέδιο Υγείας που έχει ανάγκη η ΚΔ και οι πολίτες της.

Για το λόγο αυτό η Συμμαχία Πολιτών προτίθεται να υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας, γιατί πέρα από την στείρα αντιπολίτευση και τον λαϊκισμό, για εμάς προέχει να είμαστε σοβαροί και στα θέματα τα οποία συμφωνούμε με τους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης και του Υπουργείου να παρέχουμε την στήριξη που μπορούμε στα μέτρα των δυνάμεών μας έτσι ώστε να υλοποιούνται.

Το 2019 είναι ένα πολύ κομβικό σημείο, ίσως το πιο κομβικό σημείο για την Υγεία από την μέρα ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας, Είναι η χρονολογία που ξεκινά να εφαρμόζεται το ΓεΣΥ.

Όσον αφορά την Συμμαχία Πολιτών από την αρχή των συζητήσεων για το ΓεΣΥ, θα συνεχίσουμε να πολιτευόμαστε με υπεύθυνο τρόπο να πολιτευόμαστε έτσι ώστε να φέρουμε τις πλευρές στο τραπέζι του διαλόγου και να λύνουμε τα προβλήματα. Αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν συγκεκριμένες νομοθεσίες που ψηφίστηκαν και χρονοδιαγράμματα που συμφωνήθηκαν και βάση αυτών εμείς θα απαιτούμε από το Υπουργείο αλλά και από τους εμπλεκόμενους φορείς να ξεκινήσει άμεσα η εφαρμογή χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς οποιεσδήποτε αλλαγές που να επηρεάζουν την φιλοσοφία των ν/σ που ομόφωνα ψηφίστηκαν από την Βουλή.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΓΕΣΥ #Προϋπολογισμός

1 view0 comments