Επέτειος 28ης ΟκτωβρίουΤιμούμε για άλλη μια χρονιά τους ήρωες που θυσιάστηκαν για τις αξίες και τα ιδανικά του Ελληνισμού. Τιμούμε τους χιλιάδες Κύπριους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ιστορίας.

Η επέτειος του ΟΧΙ μας διδάσκει τη δύναμη της αγωνιστικότητας, της αντίστασης και της ενότητας. Μιας ενότητας που σήμερα όσο ποτέ χρειάζεται η πατρίδα μας, μπροστά στην τουρκική προκλητικότητα και στις παραβιάσεις της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σ αυτή την κρίσιμη καμπή επιβάλλεται να υπάρξει συντονισμός με την Ελληνική Κυβέρνηση και σύγκληση Πανεθνικής Διάσκεψης για αξιολόγηση της πορείας του Κυπριακού και των Τουρκικών στόχων.

Η επέτειος του ΟΧΙ είναι επέτειος προάσπισης της δημοκρατίας και του σεβασμού της ελευθερίας κρατών και λαών. Ως Συμμαχία Πολιτών θέλουμε τους πολίτες να έχουν πραγματικό ρόλο και λόγο.

Για αυτό και ζητούμε όπως άμεσα ο λαός, μέσω δημοψηφίσματος, να ερωτηθεί για τη μορφή λύσης που επιθυμεί. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος να γίνει σεβαστό και να εφαρμοστεί από την πολιτική ηγεσία. Με αυτό τον τρόπο θα διασφαλίσουμε την εθνική ενότητα γύρω από την απόφαση της λαϊκής βούλησης.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Επέτειος28ηςΟκτωβρίου

0 views0 comments
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης