ΓΕΣΥΓΕΣΥ

Δημοσιεύματα φέρουν τους ιδιώτες γιατρούς μέσω του ΠΙΣ να ζητούν μέχρι και μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως ως αμοιβή για να ενταχθούν στο ΓεΣΥ.

Επειδή τα ποσά που απαιτεί ο ΠΙΣ είναι υπερβολικά και απαγορευτικά για τη βιωσιμότητα του ΓεΣΥ, ως Συμμαχία Πολιτών καλούμε τον Έφορο Φορολογίας να εξετάσει τους φορολογικούς φακέλους των μελών του ΔΣ του ΠΙΣ. Αφού ζητούν εισόδημα από τον ΟΑΥ μισό εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο για να ενταχθούν στο ΓΕΣΥ να φορολογηθούν αναδρομικά με αυτό το εισόδημα που διεκδικούν ότι έχουν.

Αυτή τη στιγμή όλοι όσοι πιστεύουμε στην αναγκαιότητα του ΓεΣΥ πρέπει να το παλέψουν με όλα τα μέσα. Η ποιοτική και φθηνή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την εφαρμογή του ΓεΣΥ, όπως αυτό συμφωνήθηκε στην ειδική σύσκεψη στο Προεδρικό.

Η Συμμαχία Πολιτών δεν έχει καμία αμφιβολία ότι η μεγάλη πλειοψηφία των γιατρών θα στηρίξει και θα εγγραφεί στο ΓεΣΥ γιατί είναι προς όφελος των ίδιων αλλά κυρίως της κοινωνίας που τάχθηκαν να υπηρετούν όταν ορκίζονταν στον Ιπποκράτη.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΓΕΣΥ

1 view0 comments