Ηλεκτρικό ρεύμαΑΗΚ

Αυτό που συμβαίνει με τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος είναι απαράδεκτο. Οικογένειες, επιχειρήσεις και ευάλωτες ομάδες γονατίζουν οικονομικά προσπαθώντας να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς της ΑΗΚ. Αυτό δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να συνεχιστεί.

Όταν η Κυβέρνηση Αναστασιάδη και τα Υπουργεία ζητούν κονδύλια, καλούν έκτακτες συνεδρίες στη Βουλή, ακόμη και Σαββατοκύριακα. Όταν όμως το οικονομικό πρόβλημα το έχει ο πολίτης τότε κωλυσιεργούν για καθορισμό συνεδρίας που θα ασχοληθεί με αυτό το τόσο σοβαρό πρόβλημα.

Επιβάλλεται άμεσα η εξεύρεση λύσης για μείωση της τιμής του ρεύματος. Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο.Επιβάλλεται να βρεθούν τρόποι έτσι ώστε οι καταναλωτές να πληρώνουν φθηνότερο ρεύμα.

Ως Συμμαχία Πολιτών καλούμε για άλλη μια φορά ΑΗΚ, ΡΑΕΚ και ΥΠ. Εμπορίου να κάνουν τις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις έτσι ώστε είτε με αγορά ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από τον χαμηλότερο προσφοριοδότη ή και με αγορά φυσικού αερίου να μειώσουν το κόστος παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και αυτόματα η εξοικονόμηση να μετακυληστεί στους καταναλωτές.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΑΗΚ #Ηλεκτρικόρεύμα

0 views0 comments