Νέοι Εκπρόσωποι ΤύπουΣυμμαχία Πολιτών

Η Πολιτική Σύγκλητος της Συμμαχίας Πολιτών σε χθεσινοβραδινή της συνεδρίαση επικύρωσε την απόφαση της Γραμματείας του Κινήματος για την πλήρωση των θέσεων του Εκπροσώπου Τύπου και των δυο αναπληρωτών Εκπροσώπων Τύπου.

Εκπρόσωπος Τύπου ορίστηκε ο κ. Ανδρέας Αποστόλου

Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου η κα. Γεωργία Αντωνίου

Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου η κα. Ρένα Γιαβάση

Ακολουθούν βιογραφικά των Εκπροσώπων:

Ανδρέας Αποστόλου

O Ανδρέας Α. Αποστόλου γεννήθηκε στη Λάρνακα στις 16/7/1986.Είναι ο πρωτότοκος γιος του Απόστολου και της Χριστίνας. Είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας. Είναι παντρεμένος με την Θεοδοσία Αποστόλου - Χρίστου και απέκτησαν μαζί την Χριστίνα και τον Κωνσταντίνο Αποστόλου.

Φοίτησε στο Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας από το οποίο αποφοίτησε με άριστα. Υπηρέτησε την Εθνική Φρουρά και μόλις ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία σπούδασε με υποτροφία στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών.Μετά την κατάκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου MEng(Master of Engineer) σαν Πολιτικός Μηχανικός και Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο φοίτησε στο Bristol Business School κατακτώντας το δεύτερο του μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MSc Business Management).

Εργάστηκε σε διάφορες διευθυντικές θέσεις σε εταιρείες στον ιδιωτικό τομέα. Είναι ιδρυτικό μέλος της Συμμαχίας Πολιτών και υπηρέτησε το Κίνημα από διάφορες θέσεις από την ημέρα λειτουργίας του.

Είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου που ιδρύθηκε εις μνήμη της μητέρας του μετά που έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο το 2006.

Γεωργία Αντωνίου

Η Γεωργία Αντωνίου κατοικεί στη Λευκωσία. Έχει σπουδάσει γαλλική γλώσσα και φιλολογία στο πανεπιστήμιο Lumière Lyon II στη Lyon της Γαλλίας και στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της με ένα μεταπτυχιακό (master) στις Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Εδώ και 11 χρόνια υπηρετεί τον τομέα της εκπαίδευσης διδάσκοντας γαλλικά όλων των επιπέδων σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου καθώς και σε ενήλικες. Εργάστηκε σε αρκετά εκπαιδευτικά ιδρύματα ως καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας και συνεχίζει μέχρι σήμερα να παραδίδει μαθήματα.

Ρένα Γιαβάση

Η Ρένα Γιαβάση γεννήθηκε το 1977 στη Λευκωσία. Είναι κάτοικος Αγλαντζιάς με καταγωγή από την κατεχόμενη κωμόπολη Λύση. Είναι έγγαμη και μητέρα δυο αγοριών. Αποφοίτησε από το Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ Δασουπόλεως. Σπούδασε Μεσαιωνική και Νεοελληνική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δούλεψε επί σειρά ετών στη δημοσιογραφία ενώ το 2013 εργάστηκε στην επικοινωνιακή ομάδα της υποψηφιότητας του ανεξάρτητου υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Γιώργου Λιλλήκα. Με την ίδρυση της Συμμαχίας Πολιτών ανέλαβε τη θέση της Διευθύντριας του Γραφείου Τύπου του Κινήματος.

#ΣυμμαχίαΠολιτών

0 views0 comments