Παιδεία - Δηλώσεις ΥΠΟΙΚΠροκλητικός και εριστικός απέναντι στους εκπαιδευτικούς εμφανίστηκε ο Υπ. Οικονομικών στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι. Ενώ όλοι καλούν όλους τους εμπλεκόμενους να ρίξουν τους τόνους και με πνεύμα συναίνεσης να προσέλθουν σε ένα ειλικρινή διάλογο, ο κ. Γεωργιάδης επιχείρησε να μηδενίσει το εκπαιδευτικό έργο στα δημόσια σχολεία.

Με αυτό το επιχείρημα θέλησε να δικαιολογήσει το γεγονός ότι το δικό του παιδί πηγαίνει σε ιδιωτικό σχολείο. Αυτή είναι η ιδεολογία της Κυβέρνησης Αναστασιάδη. Οι οικονομικά προνομιούχοι μπορούν να επιλέγουν τις ιδιωτικές υπηρεσίες ενώ η μάζα του λαού να έχει ως επιλογή τις δημόσιες υπηρεσίες τις οποίες όμως η Κυβέρνηση Αναστασιάδη δεν φρόντισε να αναβαθμίσει. Αυτό συμβαίνει τόσο στο ζήτημα της Υγείας όσο και της Παιδείας.

Η Συμμαχία Πολιτών απευθύνει έκκληση στην Κυβέρνηση να αναλάβει δράση, να εγκύψει στην υγεία και στην παιδεία και να προβεί σε όλες εκείνες τις ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται.

Η παροχή καλής και σύγχρονής ποιότητας υπηρεσιών υγείας και παιδείας αποτελεί δικαίωμα των πολιτών και όχι προνόμιο των λίγων.

Είναι καιρός η Κυβέρνηση Αναστασιάδη να αντιληφθεί ότι είναι κυβέρνηση όλων των Κύπριων και όχι μόνο των πλουσίων.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Παιδεία

Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης