Συμψηφισμός και καταχρηστικές χρεώσειςΕλληνική Τράπεζα

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για συμψηφισμό καταθέσεων και δανείων των πρώην πελατών της Συνεργατικής και νυν, της Ελληνικής Τράπεζας. Συμψηφισμοί που έγιναν σχεδόν εν αγνοία των πελατών, αφού οι ενημερωτικές επιστολές στάλθηκαν τις ημέρες του 15 Αυγούστου και μετά, όπου οι πλείστοι απουσίαζαν σε διακοπές. Συμψηφισμοί που έγιναν εξπρές χωρίς να δοθεί περιθώριο αντίδρασης και συμψηφισμοί που βασίστηκαν σε καταχρηστικές ρήτρες.

Τώρα άρχισαν να φαίνονται τα αποτελέσματα της υπερψήφισης των νομοσχεδίων για τον Συνεργατισμό από τον ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ και το ΕΛΑΜ.

Το άδικο αυτό γεγονός, έρχεται δυστυχώς να προστεθεί σε μια σειρά από άλλους ετεροβαρείς χειρισμούς της Κυβέρνησης Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ η οποία εργολαβικά και με τη συνεργασία άλλων κομμάτων, στηρίζουν τις τράπεζες και όχι τους πολίτες.

Η Συμμαχία Πολιτών συμφωνεί και στηρίζει το αίτημα του Συνδέσμου Καταναλωτών ο οποίος με καλεί τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα και την Ελληνική Τράπεζα όπως αναλάβουν τις ευθύνες τους και δώσουν στους καταναλωτές πελάτες τους ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να πάρουν τις αποφάσεις τους και να ασκήσουν τα δικαιώματά τους που τους δίνει η σχετική νομοθεσία.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΕλληνικήΤράπεζα #ΣυνεργατικήΚεντρικήΤράπεζα

1 view0 comments