Μαύρη επέτειος Τουρκικής εισβολήςΤουρκική εισβολή

Ένας ακόμη Ιούλιος μετά τη βάρβαρη τουρκική εισβολή, βρίσκει το ψευδοκράτος να διοργανώνει πανηγύρια για να γιορτάσει την προσφυγοποίηση του Κυπριακού Ελληνισμού, το μαζικό εποικισμό και εκτουρκισμό των κατεχόμενων περιοχών μας.

44 χρόνια μετά διατρανώνουμε ότι δεν συμβιβαζόμαστε ούτε με την κατοχή ούτε με τη διχοτόμηση. Έχουμε υποχρέωση έναντι της ιστορίας και του πολιτισμού μας να αγωνιστούμε για λύση που θα ανατρέπει τα δεδομένα της εισβολής και κατοχής και να αποκαθιστά το δίκαιο.

Να αγωνιστούμε για μια λύση δίκαιη, λειτουργική και βιώσιμη που να συνάδει με το διεθνές δίκαιο και το Ευρωπαϊκό κεκτημένο. Λύση που να αποκαθιστά την εδαφική κυριαρχία και ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας από ην Πάφο μέχρι τον Απόστολο Ανδρέα. Που να διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις δημοκρατικές ελευθερίες για όλους τους νόμιμους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, χωρίς περιορισμούς ή αποκλεισμούς οποιασδήποτε μορφής. Λύση που να διασφαλίζει μια ομαλή λειτουργία της κρατικής δομής στη βάση του Κράτους Δικαίου.

Γύρω από ένα τέτοιο στόχο και στη βάση μιας διεκδικητικής πολιτικής, μπορούμε να κτίσουμε και την αναγκαία εθνική, αγωνιστική ενότητα.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Τουρκικήεισβολή #ΜαύρηΕπέτειος21ηςΑπριλίου

2 views0 comments