Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στις Πακγύπριες εξετάσειςΗ Συμμαχία Πολιτών εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και της Ελλάδας.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί τη δικαίωση της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλλαν στη μαθητική τους πορεία.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στις οικογένειες των επιτυχόντων που στάθηκαν δίπλα στις προσπάθειες των παιδιών τους έτσι ώστε να επιτύχουν τους στόχους τους.

Τα αποτελέσματα των παγκύπριων εξετάσεων δημοσιοποιούνται σε μια χρονική στιγμή όπου δυστυχώς η Παιδεία βρίσκεται στη δίνη έντονων προβλημάτων και αντιπαραθέσεων.

Η Συμμαχία Πολιτών καλεί όλους τους εμπλεκομένους να ρίξουν τους τόνους και με πνεύμα συναίνεσης και αλληλοσεβασμού να προσπαθήσουν να επιλύσουν τα προβλήματα.

Ως Συμμαχία Πολιτών πιστεύουμε ότι το εκπαιδευτικό μας σύστημα χρήζει ολοκληρωμένης μεταρρύθμισης και όχι σπασμωδικών και βεβιασμένων κινήσεων.

Είναι πολύ σημαντικό να ξεφύγουμε από το γνωσιοκεντρικό σύστημα και να περάσουμε στο επίπεδο της εκπαίδευσης που να καλλιεργεί την έρευνα, την κριτική σκέψη έτσι ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ενεργούς πολίτες που χρειάζεται για να πάει μπροστά ο τόπος.

Ευχόμαστε τέλος καλή σταδιοδρομία σε όλους τους νέους.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Παγκύπριεςεξετάσεις

Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2019 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης