Επιστολή προς Υπουργό ΟικονομικώνΓιώργος Λιλλήκας

Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών απέστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών. Στην επιστολή σημειώνεται ότι ενώ είχε ζητηθεί από βουλευτές να κατατεθεί η μελέτη που έγινε από ανεξάρτητο χρηματοοικονομικό οίκο για τη συμφωνία μεταξύ Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας και Ελληνικής Τράπεζας, εντούτοις αυτή δεν δόθηκε μέχρι σήμερα.

Ο κ. Λιλλήκας σημειώνει ότι επειδή την Παρασκευή η Βουλή καλείτε να εγκρίνει τις Κυβερνητικές Εγγυήσεις, ζητά όπως κοινοποιηθεί στους βουλευτές η μελέτη το αργότερο μέχρι αύριο.

Υπουργό Οικονομικών

Κύριο Χάρη Γεωργιάδη

4 Ιουλίου 2018

Αναφέρομαι στην επιστολή σας, ημερομηνίας 26 Ιουνίου 2018, προς τη Βουλή των Αντιπροσώπων με θέμα την έγκριση παροχής κυβερνητικών εγγυήσεων στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας και Ελληνικής Τράπεζας, στην οποία γίνεται αναφορά (παράγραφος 20 και 21) σε μελέτη από ανεξάρτητο χρηματοοικονομικό οίκο.

Γνωρίζω πως έχει ζητηθεί από Βουλευτές που παρευρίσκοντο στην συνεδρία της Επιτροπής Οικονομικών, στις 27 Ιουνίου 2018, όπως η μελέτη αυτή κατατεθεί στη Βουλή. Επειδή μέχρι στιγμής, δεν έχετε αποστείλει τη μελέτη και επειδή καλούμαστε να εγκρίνουμε τις Κυβερνητικές Εγγυήσεις στην μεθαυριανή συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής, παρακαλώ όπως μας κοινοποιήσετε τη μελέτη το αργότερο μέχρι αύριο.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Λιλλήκας

Πρόεδρος Συμμαχίας Πολιτών

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΥπουργόςΟικονομικών #Επιστολή #ΕλληνικήΤράπεζα #ΣΚΤ

5 views0 comments