Σύγκληση Εθνικού ΣυμβουλίουΕθνικό Συμβούλιο

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Τουρκία άναψε το πράσινο φως για διορισμό της ειδικής απεσταλμένης του Γ.Γ του ΟΗΕ για το Κυπριακό. Αυτό δηλαδή που ως Συμμαχία Πολιτών προειδοποιούσαμε, ότι μετά τις τουρκικές εκλογές θα αρχίσει κινητικότητα και έντονες πιέσεις στο Κυπριακό.

Και δυστυχώς για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση Αναστασιάδη θα βρεθεί να τρέχει πίσω από οι εξελίξεις. Η Κυβέρνηση Αναστασιάδη δεν έχει πλέον το δικαίωμα ούτε και την πολυτέλεια να αυτοσχεδιάζει και να τρέφει αυταπάτες ως προς τις προθέσεις και τους σχεδιασμούς του Ερντογάν.

Για αυτό και η Συμμαχία Πολιτών ζητά σύγκληση Εθνικού Συμβουλίου για να συζητηθούν οι τουρκικοί σχεδιασμοί, το αποτρεπτικό σχέδιο δράσης της δικής μας πλευράς καθώς και τα επόμενα μας βήματα που θα αποσκοπούν στην κάμψη της τουρκικής αδιαλλαξίας και στο άνοιγμα του δρόμου για την λύση του Κυπριακού.

Ταυτόχρονα, πριν από την επίσκεψη της Ειδικής απεσταλμένης σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία, πρέπει από κοινού με την Ελλάδα να συγκληθεί Πανεθνική Διάσκεψη για αξιολόγηση της πορείας του Κυπριακού και των Τουρκικών στόχων. Να μελετηθούν οι επιλογές που έχουμε και να καθοριστούν εθνικοί στρατηγικοί στόχοι και στρατηγική υλοποίησης τους.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΕθνικόΣυμβούλιο #Κυπριακό

0 views0 comments
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης