Δήλωση Προέδρου Συμμαχίας ΠολιτώνΓιώργος Λιλλήκας

Θέλω να εκφράσω καταρχήν τις ευχαριστίες μου προς τα μέλη και στελέχη της Συμμαχίας Πολιτών για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Θέλω ταυτόχρονα να ευχηθώ σε όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία και να διεξάγουμε ένα προεκλογικό αγώνα με αλληλοσεβασμό και με πνεύμα συναίνεσης έτσι ώστε μέσα από αυτή την εκλογική διαδικασία η Συμμαχία Πολιτών να βγει ενωμένη και πιο δυνατή.

Εκτιμώ ότι μέσα στο 2018 θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις στο κυπριακό και έχει μεγάλη σημασία η Συμμαχία Πολιτών να είναι ισχυρή έτσι ώστε να μπορέσει να προάγει τις σωστές και τεκμηριωμένες θέσεις και απόψεις της για την εθνική μας υπόθεση. Ως Συμμαχία Πολιτών έχουμε χρέος να συνεχίσουμε να καταθέτουμε ολοκληρωμένες Προτάσεις που θα στοχεύουν στην επίλυση των κοινωνικο-οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας με ένα και μοναδικό κριτήριο: την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του πολίτη.

Για αυτό μέσα από αυτή την εκλογική διαδικασία μας δίδεται η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με την κοινωνία, με τους πολίτες, να καταθέσουμε τη δική μας ταυτότητα που μας διαφοροποιεί από όλα τα πολιτικά κόμματα ή κινήματα στην Κύπρο και με τις Προτάσεις που θα καταθέσουμε να συμβάλουμε στον εκσυγχρονισμό και τη μεταρρύθμιση του κράτους, της οικονομίας και της κοινωνίας για να μπορέσουμε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας μια καλύτερη Κύπρο, ένα καλύτερο και αποτελεσματικότερο κράτος που θα στέκεται έμπρακτα στο πλευρό όλων των παιδιών του και δεν θα παραγνωρίζει τις ανάγκες ή τα όνειρα του όποιου πολίτη. Με αυτές τις αρχές είναι που διεξάγουμε τις εργασίες και του εκλογικού συνεδρίου και είμαι σίγουρος ότι η Συμμαχία Πολιτών θα βγει ακόμα πιο ενωμένη και ακόμη πιο ισχυρή από αυτή την διαδικασία.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Πρόεδρος

2 views0 comments