Θάνατος 10χρονου αγοριούΠόνο, οργή και ντροπή προκαλεί η είδηση του θανάτου του δεκάχρονου αγοριού μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι. Το Κράτος για άλλη μια φορά μένει εκτεθειμένο από τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας των υπηρεσιών που δεν πείθουν ότι σέβονται την ανθρώπινη ζωή. Τα δημόσια μας νοσηλευτήρια εδώ και χρόνια ακολουθούν μια φθίνουσα πορεία θέτοντας καθημερινά σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών.

Πόσες επικλήσεις πρέπει να γίνουν ώστε να ενισχυθούν άμεσα τα δημόσια νοσοκομεία τόσο σε προσωπικό όσο και σε τεχνολογία έτσι ώστε και να είναι έτοιμα για την εφαρμογή του ΓΕΣΥ αλλά κυρίως να μπορούν οι ασθενείς να εξυπηρετούνται σε σύντομο χρόνο και έχουν την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών που δικαιούνται; Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και το κράτος έχει την υποχρέωση να την διασφαλίζει.

Δυστυχώς, μετά από θανάτους και τραγικά συμβάντα εξαγγέλλονται έρευνες. Καταντήσαμε η χώρα των ερευνών γιατί ποτέ δεν ενεργούμε προληπτικά και δραστικά.

Όμως καμία έρευνα δεν πρόκειται να φέρει πίσω το δεκάχρονο αγόρι και καμία ανακοίνωση δεν πρόκειται να απαλύνει τον ανείπωτο πόνο της οικογένειας του.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΝοσοκομείοΛάρνακας #Θάνατος10χρονου #Έρευνα

Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2019 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης