Προβλήματα κρατικών νοσηλευτηρίωνΤα προβλήματα στα δημόσια νοσηλευτήρια, αυξάνονται και διογκώνονται. Συνεπεία τούτου είναι να υποφέρουν και να ταλαιπωρούνται τόσο οι ασθενείς όσο και το ιατρικό και το παραϊατρικό προσωπικό.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά η άμεση εφαρμογή του ΓΕΣΥ με βάση τα χρονοδιαγράμματα που τέθηκαν.

Ταυτόχρονα όμως, επείγει να γίνει ένα χρονοδιάγραμμα για την δημιουργία ή την επέκταση της υποδομής των κρατικών νοσηλευτηρίων και του εμπλουτισμού τους σε τεχνολογία έτσι ώστε να μπορούν τα κρατικά μας νοσηλευτήρια με την εφαρμογή του ΓΕΣΥ να εμπλακούν σε έναν υγιή ανταγωνισμό με τον ιδιωτικό τομέα.

Δεν θα πρέπει να αφεθούν να μπουν στο νέο περιβάλλον με την υφιστάμενη υποδομή, με ελλείψεις σε ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και με λανθασμένη διαχείριση του υπάρχον εργατικού δυναμικού.

Κάτι τέτοιο θα αποβεί μοιραίο για τα κρατικά μας νοσηλευτήρια.

Προς τούτη την κατεύθυνση η Συμμαχία Πολιτών συνεπής στη θέση ότι το ΓΕΣΥ αποτελεί εθνική υπόθεση δηλώνει έτοιμη να βοηθήσει και να συμβάλει ώστε να διαμορφωθεί ένα χρονοδιάγραμμά που θα οδηγήσει στην επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων, έτσι ώστε να είναι έτοιμα τα κρατικά νοσηλευτήρια για την εφαρμογή του ΓΕΣΥ αλλά και ταυτόχρονα και κυρίως να μπορούν οι ασθενείς να εξυπηρετούνται σε σύντομο χρόνο για έχουν την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών που το δικαιούνται.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Κρατικάνοσηλευτήρια #Υγεία

0 views
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2019 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης