Τραυματισμός αστυνομικούΑστυνομία Κύπρου

Η Συμμαχία Πολιτών καταδικάζει την άνανδρη επίθεση που δέχτηκαν τα μέλη του Αστυνομικού Σώματος και εύχεται γρήγορη και ταχεία ανάρρωση στους δυο αστυνομικούς. Δυστυχώς για άλλη μια φορά, τραγικά γεγονότα, έρχονται να επιβεβαιώσουν ελλείψεις και κακώς κείμενα για τα οποία τα μέλη της Αστυνομίας εδώ και καιρό διαμαρτύρονται και αγωνίζονται να διορθώσουν.

Η Αστυνομία καθημερινά έχει να επιτελέσει το δύσκολο έργο της διασφάλισης της ασφάλειας των πολιτών από τα εγκληματικά στοιχεία. Για αυτό οι δυνάμεις ασφαλείας πρέπει να έχουν τα μέσα, τη σωστή δομή και τη στήριξη για να μπορούν να αντιδρούν αποτελεσματικά. Όταν οι αστυνομικοί εκτελούν τα καθήκοντα που τους αναθέτει η Πολιτεία θέτουν σε κίνδυνο και τη ζωή τους και τη σωματική τους ακεραιότητα. Για αυτό είναι υποχρέωση του κράτους να προσφέρει ότι καλύτερο στα Σώματα Ασφαλείας.

Το κράτος πρέπει να ενισχύσει την Αστυνομία με περισσότερα μέλη, ώστε να επιτευχθεί η ορθή επάνδρωση των μονάδων, να αυξήσει τον αριθμό και την ποιότητα των αλεξίσφαιρων αλλά και να φροντίσει ώστε να έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε και να είναι αποτελεσματικοί στις επιχειρήσεις τους αλλά και να διασφαλίζεται η σωματική τους ακεραιότητα.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΑστυνομίαΚύπρου

3 views0 comments