Τερματισμός αντιπαραθέσεων για ΚυπριακόΕθνικό Συμβούλιο

Η αντιπαράθεση που αναπτύσσεται τις τελευταίες ημέρες γύρω από το Κυπριακό και το πλαίσιο Γκουτέρες, πρέπει να τερματιστεί. Το μόνο που επιτυγχάνει είναι αχρείαστη ένταση, διχόνοια και μικροκομματικές σκοπιμότητες, ότι δηλαδή συμφέρει την Άγκυρα.

Για τη Συμμαχία Πολιτών αυτό που προέχει και αυτό που θα έπρεπε να απασχολεί όλο τον πολιτικό κόσμο της Κύπρου είναι το τι κάνουμε για την αποτροπή των τουρκικών σχεδιασμών, οι οποίοι ακόμη και για αυτούς που έτρεφαν αυταπάτες, είναι πλέον ξεκάθαροι.

Επιβάλλεται η σύγκληση Εθνικού Συμβουλίου για να συζητηθούν οι τουρκικοί σχεδιασμοί, το αποτρεπτικό σχέδιο δράσης της δικής μας πλευράς καθώς και τα επόμενα μας βήματα που θα αποσκοπούν στην κάμψη της τουρκικής αδιαλλαξίας και στο άνοιγμα του δρόμου για την λύση του Κυπριακού.

Η κυβέρνηση πρέπει με βοήθεια κυπρίων και ξένων εμπειρογνωμόνων να μελετήσει το διεθνές περιβάλλον και τις περιφερειακές εξελίξεις όπως διαμορφώνονται και πως αυτές επηρεάζουν το κυπριακό αλλά και πως μπορούν να αξιοποιηθούν.

Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα όλων των πολιτικών αν θέλουν να προσφέρουν καλές υπηρεσίες στην πατρίδα και στο λαό μας.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Κυπριακό

1 view0 comments
Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης