Συνάντηση Γ. Λιλλήκα με Υπουργό ΥγείαςΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Είχαμε μια πρώτη συνάντηση, εθιμοτυπική, με τον κ. Λιλλήκα, στα πλαίσια ενημέρωσης όλων των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Είχαμε ανταλλαγή απόψεων για τα θέματα υγείας. Η στήριξη του κ. Λιλλήκα στα θέματα υγείας και ΓΕΣΥ, με βάση και την ιστορία, είναι δεδομένη. Σε όλα τα θέματα υπήρξε μια θετική προσέγγιση.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Είναι χρέος όλων η υλοποίηση του ΓΕΣΥ και η Συμμαχία Πολιτών είναι στο πλευρό του Υπουργού.

Να ευχαριστήσω κατ΄αρχήν τον κ. Υπουργό για την πρόσκληση, την ενημέρωση και τον διάλογο. Εν αρχή να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο κρίσιμο έργο που αναλαμβάνει. Όπως το ανέφερε και ο κ. Υπουργός, ως Συμμαχία Πολιτών θα τηρήσουμε την ίδια θετική και δημιουργική στάση που τηρήσαμε και επί υπουργίας του Γιώργου Παμπορίδη.

Για εμάς είναι εθνική αναγκαιότητα να υλοποιηθεί το ΓΕΣΥ και σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια για την υλοποίηση και τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, ο Υπουργός να είναι σίγουρος ότι θα είμαστε στο πλευρό του και για την επίλυση προβλημάτων αλλά και για να μπορέσουμε να φέρουμε τις ιατροφαρμακευτικές μας υπηρεσίες στο επίπεδο που θέλουμε. Αυτή είναι υποχρέωση όχι μόνο της Κυβέρνησης αλλά όλων των πολιτικών δυνάμεων απέναντι στους Κύπριους ασθενείς. Είναι χρέος μας και όσον μας αφορά αυτό το χρέος θα επιτελέσουμε με κάθε υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΓΕΣΥ #Υγεία

0 views0 comments