Απάντηση προς Σύνδεσμο ΑξιογράφωνΣύνδεσμος Αξιογράφων

Σε συνέχεια της επιστολής του Συνδέσμου Αξιογράφων προς τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών, τους ενημερώνουμε ότι εμείς έχουμε όλη την καλή θέληση να διευθετήσουμε εκ νέου συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών για να συζητήσουμε εκτενέστερα το δικό τους θέμα.

Είναι γνωστό ότι ως Συμμαχία Πολιτών καταθέσαμε προεκλογικά, συγκεκριμένη Πρόταση προς τον Σύνδεσμο Κατόχων Αξιογράφων.Η Πρόταση μας αφορούσε στη δημιουργία του Ταμείου Αλληλεγγύης μέσα από το οποίο το κράτος θα αναλάμβανε τη δέσμευση για αποκατάσταση αυτής της μεγάλης αδικίας που έχει γίνει και για τους κατόχους αξιογράφων και για τους κουρεμένους καταθέτες των τραπεζών μας στο ύψος του 75% των λεφτών τους. Η πρόταση μας είναι δομημένη με τρόπο που επιτρέπει να γίνει αποκατάσταση της αδικίας χωρίς οι φορολογούμενοι να επωμιστούν οποιοδήποτε βάρος.

Ο Σύνδεσμος όμως επέλεξε άλλη Πρόταση και άλλον υποψήφιο στον οποίο προς μεγάλη μας έκπληξη δεν απευθύνονται για να τους βοηθήσει. Παρόλα ταύτα, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος των κατόχων αξιογράφων.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Αξιόγραφα

3 views0 comments