ΣυνεργατισμόςΧάρης Γεωργιάδης

Οι δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών προκαλούν τη νοημοσύνη των πολιτών. Βάφτισε την ιδιωτικοποίηση του Συνεργατισμού σε μετοχοποίηση και νομίζει ότι έτσι θα ξεγελάσει την κοινή γνώμη! Η μετοχοποίηση δεν είναι τίποτα άλλα από την οδό για το ξεπούλημα του Συνεργατισμού στο βήμα νεοφιλελεύθερων δογματισμών.

Δυστυχώς η Κυβέρνηση Αναστασιάδη ενώ γνώριζε τα προβλήματα, για μια πενταετία ολιγώρησε στην εξυγίανση με αποτέλεσμα να γίνουν ελάχιστα για να μειωθούν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια στον Συνεργατισμό.

Για αυτό και διατηρούμε έντονες επιφυλάξεις ότι η διαδικασία πώλησης του Συνεργατισμού θα δημιουργήσει θετικά αποτελέσματα τόσο για τον Συνεργατισμό όσο και για τον Κύπριο φορολογούμενο.

Για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση Αναστασιάδη εμφανίζεται ανακόλουθη των δηλώσεων της. Αρχικά δήλωνε ότι ο Συνεργατισμός θα επέστρεφε στους πολίτες, μετά ότι θα εισερχόταν στο ΧΑΚ με το κράτος να διατηρεί το 25% των μετοχών και μετά μας ενημέρωσε ότι γίνεται μελέτη και αξιολόγηση του Συνεργατισμού ώστε να ληφθούν αποφάσεις από τα αποτελέσματα της. Τίποτε τελικά από αυτά δεν ίσχυσε.

Αναμένουμε την ενημέρωση από τον Υπουργό Οικονομικών ο οποίος οφείλει να δώσει ξεκάθαρες και κυρίως ειλικρινείς απαντήσεις.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #ΧάρηςΓεωργιάδης

1 view0 comments