Τον Πρόεδρο δεν θα τον εκλέξουν οι δημοσκοπήσεις αλλά οι πολίτες με την ψήφο τουςΜετά το χθεσινό ντιμπέιντ οι πολίτες αντιλήφθηκαν ποιος έχει την εμπειρία και την ικανότητα να διαχειριστεί το κυπριακό σε αυτή τη κρίσιμη καμπή. Ποιος είναι αυτός που μπορεί να πατάξει την διαπλοκή και τη διαφθορά, να φέρει την ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη, αλλά ταυτόχρονα να διαμορφώσει ένα κράτος πρόνοιας που να νοιάζεται για τους πολίτες που να προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους νέους, ανεξάρτητα κοινωνικής καταγωγής.

Ας αντιληφθούμε όλοι ότι σε αυτές τις εκλογές δεν κρίνεται η τύχη των κομματικών ηγεσιών, αλλά η τύχη της πατρίδα μας. Τον Πρόεδρο δεν θα τον εκλέξουν οι δημοσκοπήσεις αλλά οι πολίτες με τη ψήφο τους.

Για αυτό, καλούμε τους πολίτες να θυμούνται ότι πίσω από το παραβάν είναι μόνοι τους, μακριά από τον έμμισθο μηχανισμό του κομματικού κατεστημένου. Οι πολίτες να θυμούνται ότι έχουν τη δύναμη να αποφασίσουν ελεύθερα και να ψηφίσουν αυτόν που θεωρούν καλύτερο. Με τη ψήφο τους να περάσουν στο δεύτερο γύρο αυτόν που μπορεί να νικήσει τον Νίκο Αναστασιάδη.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Εκλογές #Προεδρικές2018 #Ψήφος

Συμμαχία Πολιτών

Λεωφ. Λεμεσού 67

Αγλαντζιά, Λευκωσία

Κύπρος

Τ. (357) 22 282 000

Φ. (357) 22 282 200

info@symmaxiapoliton.org

  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών
  • Συμμαχία Πολιτών

Copyright © 2020 - Συμμαχία Πολιτών. All rights reserved.  Πολιτική Απορρήτου και Όροι Χρήσης