Κόστος ερευνών χωρίς αποτέλεσμαΑνδρέας Θεμιστοκλέους

Είναι πρόκληση για τους πολίτες αυτοί που ευθύνονται για την καταστροφή της οικονομίας, τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα και τα τραγικά αδιέξοδα στο κυπριακό να προσπαθούν να ρίξουν τις δικές τους ευθύνες σε άλλους.

Είναι η κυβέρνηση Χριστόφια που εκλέγηκε με τη στήριξη του Νικόλα Παπαδόπουλου που οδήγησε την κυπριακή οικονομία στο χείλος της καταστροφής.

Είναι η κυβέρνηση Αναστασιάδη που με τη στήριξη του Νικόλα Παπαδόπουλου στη Βουλή εφάρμοσε μια άδικη και μονόπλευρη οικονομική πολιτική προκαλώντας τεράστια κοινωνικά προβλήματα και ανθρωπιστική κρίση.

Είναι οι κυβερνήσεις Χριστόφια και Αναστασιάδη που με τις πολιτικές τους οδήγησαν το κυπριακό στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα.

Είναι τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΔΗΣΥ, του ΑΚΕΛ, του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ που καταδικάστηκαν για τα σκάνδαλα διαπλοκής και διαφθοράς.

Οι πολίτες γνωρίζουν ότι για όλα αυτά ευθύνεται το παλαιοκομματικό κατεστημένο.

Η μεγάλη σιωπηλή κοινωνική πλειοψηφία που θέλει να τερματιστεί η κυβέρνηση Αναστασιάδη και να τιμωρήσει το κατεστημένο έχει επιλογή. Και η επιλογή δεν είναι ποιος θα περάσει στο δεύτερο γύρο, αλλά ποιος κερδίζει το Νίκο Αναστασιάδη.

#ΣυμμαχίαΠολιτών #Προεδρικές2018 #ΔΗΚΟ #ΕΔΕΚ #ΔΗΣΥ #ΑΚΕΛ

1 view0 comments